יום שני, 02.02.2026 שעה 16:23
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
3825-3921הפועל ת"א3
3625-3920מכבי ת"א4
3523-4121מכבי חיפה5
2933-3721הפועל פ"ת6
2827-2421בני סכנין7
2744-3521מכבי נתניה8
2244-2621עירוני טבריה9
2037-2821הפועל חיפה10
2042-2521מ.ס אשדוד11
1935-2920עירוני ק"ש12
1930-2021הפועל ירושלים13
1147-1621מכבי בני ריינה14

פדידה דחה את הפועל חיפה וחתם לשנתיים בכפ"ס

קפטן הירוקים מהשרון התקשר ליואב כץ והודיע כי החליט שלא להצטרף ולהישאר בכפ"ס: "אני מכבד את החלטתו". ג'רסי חתם לעונה עם אופציה, מכלוף ממשיך

|
עומר פדידה (שחר גרוס)
עומר פדידה (שחר גרוס)

קפטן הפועל כפר סבא, עומר פדידה, שהיה מועמד להפועל חיפה, יצר אתמול (ראשון) בשעות הערב קשר טלפוני עם הבעלים של המועדון מהכרמל יואב כץ וסיפר על החלטתו לוותר על הצטרפותו להפועל חיפה, כאשר לאחר מכן הירוקים מהשרון הודיעו על החתמתו לשנתיים נוספות במועדון.

יואב כץ התייחס לשיחה עם השחקן ואמר: "פדידה הודיע לי שהוא החליט להישאר בהפועל כפר סבא ואני בהחלט מכבד את החלטתו. אנחנו נמשיך בניסיונות שלנו לצרף חלוץ אחד או שניים".

יואב כץ (עמית מצפה)יואב כץ (עמית מצפה)

הפועל כפר סבא הודיעה לאחר פרסום הידיעה כי הקפטן חתם לשנתיים נוספות במועדון: “פדידה חתם לשנתיים בהפועל כפ"ס. הבעלים יצחק שום עשה מאמץ גדול על מנת למצוא את המשאבים הכספיים כדי להשאיר את פדידה בקבוצה”.

פדידה עצמו אמר: "אני מאושר להמשיך לשחק בהפועל כפר סבא. זה הבית שלי. בית אמיתי. גדלתי בעיר הזו ואני גר בה, שיחקתי במועדון מקבוצות הילדים ואני אוהד את הקבוצה מאז שאני זוכר את עצמי וקשור לקהילה המקומית. המועדון הזה עבורי הוא הרבה מעבר לפרנסה. הלב שלי אמר לי שנכון שאמשיך לשחק כאן בשנתיים הקרובות. הרגשתי שסומכים עליי שאוביל את הפרויקט הזה שהחל בשנה שעברה בליגת העל. 

עומר פדידה (איציק בלניצקי)עומר פדידה (איציק בלניצקי)

“אני מודה לבורא עולם שזכיתי בגל האהבה הזה וחובת ההוכחה עליי להמשיך ולתת את כל מה שאוכל בכל משחק. יש פה שחקנים טובים ולפני הכל – אנשים מעולים שממשיכים איתנו גם בשנה הבאה. אני רוצה שנמשיך לעבוד קשה ולקחת את המועדון הזה צעד אחד למעלה.  האוהדים והאנשים שעומדים בסביבת המועדון הזה ראויים לכך שנשמח אותם. בעזרת השם נעשה ונצליח"

ובינתיים הפועל כפר סבא מתחזקת והמגן מאור ג'רסי חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת בקבוצה באמצעות סוכנו מאיר ריפמן. ג’רסי בן ה-25, שיכול לשחק בימין וגם בשמאל, התחיל את העונה שעברה ברעננה ועבר לראשון לציון. טל מכלוף חתם באמצעות סוכנו אפי סופר על חוזה לשנתיים נוספות.

מאור גמאור ג'רסי וסוכנו מאיר ריפמן (מערכת ONE)
טל מכלוף במעמד התמימה עם סוכנו אפי סופר ועידן שום (הפועל כפ"ס)טל מכלוף במעמד התמימה עם סוכנו אפי סופר ועידן שום (הפועל כפ"ס)

"רגע נפלא עבורי. הגעתי לכאן רק לפני עונה וחצי, אבל מרגיש שאני פה כבר שנים ארוכות. עברנו מסע אדיר ביחד ובחרתי להמשיך במסע הזה כאן בירוק. האוהדים אמנם לא איתנו כעת, אבל הם חלק משמעותי בבחירה שלי לשחק כאן. הקהילה המקומית המחבקת, המסורת שהולכת לפני המועדון הזה, אלו לא דברים שניתן למצוא במועדונים רבים”, אמר מכלוף במעמד החתימה. 

עוד הוסיף הבלם: “מבחינתי לשחק פה הייתה האופציה הראשונה ואני כל כך שמח שזה התאפשר והסתדר. אני מרגיש מצוין במועדון, עם האנשים שמנהלים אותו, הצוות המקצועי ושחקנים שהם חברים גם מחוץ למגרש. אחרי שהגשמנו כבר כמה דברים יחד אנחנו יכולים לחשוב על האתגר הבא. כל אחד יצטרך לתת 100% ויותר מעצמו בכל אימון ומשחק והשאר יבוא לבד. מעכשיו זה התפקיד שלנו להחזיר במגרש. אני מודה על ההזדמנות שניתנה לי להמשיך לעשות מה שאני אוהב ובעבור מי שאני נהנה לשמח".

 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */