מערכת ONE
|

מעילי הרוח של אדידסקיץ 2012 בישראל נמצא בשלבי גסיסתו וכשהחום הכבש של יולי אוגוסט מאחורינו, והסתיו בעיצומו, הגיע הזמן להתכונן כמו שצריך לפעילות ספורטיבית גם בעונה הזו ובחורף שלאחריה.
חברת אדידס מציגה את מעילי הרוח החדשים המעוררים את המוטיבציה לרוץ, ומאפשרים ריצה קלה ונוחה בקור וברוח. המעילים עשויים מסיבי Climaproof 100% ניילון ripstop, בטכנולוגיה Wind Climaproof, המאפשרת הוצאת זיעה וחום גוף דרך פתחי אוורור בגב לצד הגנה מפני רוחץ.
במעילים שרוול אלסטי לחופש התנועה, רוכסן מלא עם צווארון ניקי וכיס צד לנגן מוזיקה/מפתחות/ג'ל. שלושת פסי אדידס לאורך השרוול הם פסים זוהרים ללילה למען בטיחות הרץ. המעילים בעלי טכנולוגיית wind Climaproof, מיגון קל ונושם השומר מפני חדירת רוח, ומאפשר בו זמנית נידוף חום וזיעת גוף ומבטיח נוחות ויובש בתנאי מזג אוויר קיצון.
לספורטאים המעוניינים, ניתן לקבל מידע נוסף גם על נעלי הריצה של אדידס, לבקר בחדר החדשות של המדיה החברתית של אדידס או לעקוב אחרי החידושים בחברה.
 |
| המעיל של אדידס. הפסים בצד זוהרים כדי לשמור על הבטיחות |
|
| |