יום חמישי, 25.12.2025 שעה 21:36

תושב אנגליה מואשם שהטריד את בן חיים בטוויטר

מתיו סמית' בן ה-33 יעמוד בפני שופטים בעקבות הודעה פוגענית ששלח לבלם פורטסמות' לשעבר. התובע בתיק: "העמדתו לדין היא אינטרס ציבורי"

|
טל בן חיים. הודעה פוגענית בטוויטר (חגי ניזרי)
טל בן חיים. הודעה פוגענית בטוויטר (חגי ניזרי)

תושב אנדובר שבאנגליה הואשם בשליחת הודעה פוגענית לבלם פורטסמות' לשעבר, טל בן חיים, דרך הרשת החברתית "טוויטר". ההודעה נשלחה מוקדם יותר החודש, עוד לפני שבן חיים חתם על העסקה המשחררת אותו מהמועדון שנתון בקשיים כלכליים.

מי שנאשם בהטרדה של בלם נבחרת ישראל הוא מתיו סמית' בן ה-33, תחת הסעיף "שימוש לא הולם ברשת תקשורת אלקטרונית ציבורית". סמית' הואשם בעבר בעבירה דומה.

התובע בתיק, סטייסי טרנר, הסביר: "הנאשם הפר סעיף של חוק משנת 2003. האישום הזה מגיע אחרי פרסום של הודעה מעליבה בטוויטר שכוונה נגד שחקן כדורגל מקצועי. במהלך הזמן הזה היה השחקן בפורטסמות'".

"אנחנו מתחשבים בכל הראיות שיש לנו מהמשטרה ולוקחים אותן בזהירות", המשיך טרנר. "אנחנו מרוצים שיש לנו מספיק ראיות. זהו אינטרס ציבורי להעמיד לדין את סמית' על העבירה הזו". ב-27 בספטמבר יעמוד סמית' לדין בפני השופטים בעירו אנדובר.

טל בן חיים במדי פורטסמות´ (GettyImages)
טל בן חיים במדי פורטסמות´ (GettyImages)
 

בן חיים עדיין לא מצא מועדון לשחק בו בעונת המשחקים שנפתחת בימים אלו. הבלם בן ה-30 ששיחק בעבר בצ'לסי, במנצ'סטר סיטי ובבולטון מחפש קבוצה חדשה מאז שסיים את דרכו בפורטסמות'.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */