יום שני, 26.01.2026 שעה 22:25

גלושקו ברבע הגמר אחרי 5:7 ו-3:6 על ז'יגיאולקה

המסע המופלא בקנדה נמשך עבור הישראלית שתפגוש את דבורסקי (372) ברבע. משחקה של פאר בבשטאד נדחה, מררו ו-ורדסקו יהיו יריביהם של אנדיוני

|
יוליה גלושקו. ממשיכה ביכולת הטובה (משה חרמון)
יוליה גלושקו. ממשיכה ביכולת הטובה (משה חרמון)

המסע המוצלח של יוליה גלושקו בקנדה נמשך. אחרי שבשבוע שעבר הגיעה הישראלית בת ה-22 לגמר טורניר ווטרלו, העפילה היום (חמישי) גלושקו לרבע גמר טורניר גרינבי (25,000 דולרים) אחרי שניצחה בשמינית הגמר את ז'סטין ז'יגיאולקה מפולין (356), 5:7 ו-3:6. 

גלושקו הצליחה להציל חמש נקודות שבירה בשלושת משחקוני ההגשה הראשונים שלה ולבסוף היתה זו היא ששברה את יריבתה ל-5:6 לפני שהגישה בהצלחה למערכה הראשונה. גלושקו פתחה את המערכה השנייה עם שבירה וברחה ל-0:2, ושמרה על היתרון עד שביתרון 3:5 שברה שוב וניצחה. ברבע הגמר תשחק גלושקו מול גבריאלה דבורסקי בת ה-20 מקנדה, 372 בעולם.

משחקה של שחר פאר בשמינית גמר טורניר בשטאד בשבדיה שהיה אמור להתחיל ב-12:00 בצהריים, נדחה עקב גשם שוטף שהחל מיד אחרי החימום של פאר ויריבתה הצרפתיה מטילדה יוהנסון. בשש בערב הן עלו להתחמם שוב, המשחק החל ואחרי שיוהנסון עלתה ל-0:1 הגשם חזר והמשחק נדחה למחר ב-10:00. המנצחת תשחק לאחר מנוחה ברבע הגמר מול הרוסיה אנסטסיה פאבלוצ'ינקובה.

אנדיוני לא מבינים מה לא עובד (GettyImages)
אנדיוני. יפגשו את מררו ו-ורדסקו (GettyImages)
 

דוד מררו ופרננדו ורדסקו יהיו יריביהם של אנדי רם ויוני ארליך בחצי גמר טורניר המבורג, כך נקבע היום כשהשניים ניצחו 5:7, 6:4 ו-8:10 את המדורגים 2, אלכסנדר פאיה וננאד זימוניץ'.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */