יום שישי, 06.02.2026 שעה 07:43

ניניס: המשחק מול ישראל יכריע את הקמפיין

קשר נבחרת יוון יודע שסיפור ההעפלה עדיין לא גמור לאחר ה-1:3 על מלטה. המאמן, פרננדו סנטוס: "הולך להיות קשה מול ישראל, אנחנו תלויים בעצמנו"

|
היוונים חוגגים את הניצחון על מלטה (רויטרס)
היוונים חוגגים את הניצחון על מלטה (רויטרס)

נבחרת ישראל השאירה לעצמה סיכוי להעפיל ליורו 2012 עם ניצחון 1:2 בריגה על לטביה וכעת הפנים למשחק הבית מול יוון ב-2 בספטמבר שיהווה קרב ישיר על אחד משני המקומות הראשונים בבית 6.

היוונים שמרו על המקום הראשון בבית עם ניצחון ביתי קליל 1:3 על מלטה. יואניס פטפאצידיס בן ה-20 הבקיע צמד ליוונים וקיריאקוס פאפאדופולוס השלים.

מאמנה הפורטוגלי של יוון, פרננדו סנטוס, שעדיין לא הפסיד משחק במוקדמות, אמר לקראת המשחק מול ישראל: "המשחק הבא שלנו הולך להיות קשה. נותרו לנו עוד ארבעה משחקים ואנחנו תלויים בעצמנו".

סנטוס המשיך: "נשאיר מאחורינו את שני המשחקים האחרונים ונתמקד בארבעה שנותרו לנו. לא יהיה קל, אבל אני מאמין בנבחרת הזו. אפשר להגיד ששני המשחקים הבאים (מול ישראל ולטביה בחוץ) שלנו חשובים מאוד".

קשר הנבחרת היוונית, סוטיריס ניניס, הוסיף: "שני המשחקים הבאים שלנו יקבע אם נעפיל לאליפות אירופה. זה חשוב שאנחנו במקום הראשון עכשיו, אבל הסיכויים שלנו לעלות ייקבעו במשחקים מול ישראל ולטביה".

פרננדו סנטוס (רועי גלדסטון)
פרננדו סנטוס. "שני המשחקים הבאים חשובים מאוד"
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */