יום שלישי, 11.02.2025 שעה 10:48

כיאל וסלטיק בחצי הגמר אחרי ניצחון על אינברנס

גביע סקוטי: 90 דקות לקשר הנבחרת ב-1:2 על אינברנס. גביע בלגי: גנט ניצחה ללא ארבייטמן. קפריסין: שום הודח ברבע. פולין: ויסלה ומליקסון הודחו

|
לדלי חוגג עם פורסט את שער העליה לחצי (רויטרס)
לדלי חוגג עם פורסט את שער העליה לחצי (רויטרס)

בירם כיאל וסלטיק גברו הערב (רביעי) 1:2 בחוץ על אינברנס במסגרת רבע גמר הגביע הסקוטי ועלו לשלב חצי הגמר.

דווקא הקבוצה של טארי בוצ'ר, ללא גיל בלומנשטיין, עלתה ליתרון מפתיע משער של אדם רוני, שהיה מועמד להפועל ת"א בינואר, בפנדל בדקה ה-44, אבל תגובה מהירה של ג'ו לדלי איזנה את התוצאה עם השריקה להפסקה.

לדלי עצמו כבש גם את השני לזכות סלטיק בדקה ה-68 וקבע את תוצאת המשחק ואת העליה ל-4 האחרונות, כאשר חלום הטרבל המקומי עדיין קיים עבור הירוקים-לבנים.

גם אברדין הצליחה להעפיל לחצי הגמר אחרי 1:2 על סט. מירן. מגווייר ו-ורנון העלו את אברדין ליתרון במחצית הראשונה, שער עצמי של וויאדינוביץ' לקראת הסיום לא הזיק יתר על המידה.

במשחק ליגה ניצחה דנדי את הארטס 0:2 מצמד שערים של ראסל (83 ו-93). המקום השלישי של הארטס נמצא בסכנה למרות ההפרש הגדול בשל התקופה הרעה שעוברת על הקבוצה המפתיעה של העונה.

גנט ניצחה בלי ארבייטמן, שום ומליקסון הודחו 
גנט, עם שלומי ארבייטמן על הספסל, הגיעה למשחק הבית מול סטנדרד ליאז' במשחק הראשון בחצי גמר הגביע הבלגי וניצחה 0:1 שנותן לה מקדמה טובה לקראת הגומלין. את השער היחיד במשחק כבש אל יאסין אל גאנסי, המרוקני/בלגי בן ה-20. במשחק השני של היום ווסטרלו וסרקל ברוז' נפרדו ב-0:0.

שלומי ארבייטמן. ישב על הספסל כל 90 הדקות (גבע תלם)
שלומי ארבייטמן. ישב על הספסל כל 90 הדקות (גבע תלם)
 
בקפריסין, קבוצתו של יצחק שום וחיים מגרלשווילי, אלקי לרנקה, ניצחה אמנם 0:2 בחוץ את אתנייקוס משערים של אדמר (51) ובאשוב (89) אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי אחרי ההפסד 3:0 במשחק הראשון בין השתיים. הקבוצה של שום לא הצליחה לעבור את שלב רבע גמר הגביע ותצטרך להתרכז במאבקי ההשארות בליגה. אומניה ניקוסיה, עם שפונגין שרק שב מפציעה על הספסל, ניצחה 0:3 את אריס וכמעט הבטיחה את מקומה בחצי הגמר.

יצחק שום. ניצחון 0:2 שלא הספיק לאלקי (GettyImages)
יצחק שום. ניצחון 0:2 שלא הספיק לאלקי (GettyImages)
 
בפולין, גם ויסלה קראקוב של מאור מליקסון (63 דקות) הודחה מהגביע אחרי 2:2 בחוץ מול פודבסקידזי (לאחר הפסד 1:0 במשחק הראשון). ויסלה כבר הובילה 0:2 אך ספגה פעמיים והודחה.

אסור לפספס
נגןהפסקת פרסומות בסופרבול: מסי מקפיץ פוטבול
הפסקת פרסומות בסופרבול: מסי מקפיץ פוטבול
נגןבוגרים: אמבפה ובלינגהאם מציקים לקמאבינגה
בוגרים: אמבפה ובלינגהאם מציקים לקמאבינגה
נגןבפולין מפנטזים: נמצא היורש של לבנדובסקי?
בפולין מפנטזים: נמצא היורש של לבנדובסקי?
נגןנראה אם תמצאו תור: המקעקע של שחקני ריאל
אמן: המקעקע של כוכבי הכדורגל נחשף
/* LAST / NEXT ROUNDs */