יום שישי, 20.02.2026 שעה 09:57
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4326-4723מכבי ת"א4
3924-4623מכבי חיפה5
3235-3923הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2833-2523בני סכנין8
2339-2923הפועל חיפה9
2344-2823מ.ס אשדוד10
2348-2823עירוני טבריה11
2142-3323עירוני ק"ש12
2034-2223הפועל ירושלים13
1155-1623מכבי בני ריינה14

פיראס מוגרבי: ראובן עטר נותן לי המון ביטחון

קשר מכבי נתניה שכבש ב-0:3 על אשקלון, מפרגן למאמנו. בקבוצה מרוצים מסבע שבישל את השני: "הפרגון של אחמד מראה כמה הוא שחקן גדול"

|
מוגרבי חוגג את שערו מול אשקלון (מור שאולי)
מוגרבי חוגג את שערו מול אשקלון (מור שאולי)

במכבי נתניה היו מאושרים אמש (שבת) לאחר הניצחון הגדול על הפועל אשקלון 0:3 בעיקר לאור העובדה שהקבוצה הצליחה לברוח באופן כמעט סופי ממאבקי החלק התחתון והתקרבה מרחק נקודה אחת בלבד מהמקום החמישי.

"אנחנו בתקופה טובה", אמר הקשר פיראס מוגרבי שהבקיע את השער השני של נתניה והיה אחד המצטיינים. "אני שמח שאנחנו מנצחים ורואים שהעבודה הקשה באה לידי ביטוי ומשתלמת. ראובן נותן ביטחון לצעירים. התבגרנו מאוד בתקופה האחרונה. חזרנו לעצמנו וליכולת הטובה ואנחנו מקווים שנמשיך לנצח גם במשחקים הבאים".

על התקופה הטובה שלו מבחינה אישית אמר הקשר: "ראובן נותן לי המון ביטחון ואני מקווה שאני אמשיך להחזיר לו. יש לי עוד הרבה מה לתת".

במועדון מעיר היהלומים מרוצים מאוד מהיכולת של שחקני הקבוצה בתקופה האחרונה ובעיקר מהשיפור ביכולת של ניר נחום שזכה ל"סטנדינג אוביישן" מהקהל, וכן מהקפטן אוראל דגני שחוזר לעצמו.

בקבוצה שיבחו את החלוץ אחמד סבע, שמסר למוגרבי במהלך של השער השני למרות שעמד מול שער ריק. "הפרגון של אחמד מראה כמה הוא שחקן גדול. למרות שהוא לא הבקיע הרבה זמן, הוא העדיף למסור לפיראס שהיה במצב הבקעה טוב יותר", אמר שחקן בקבוצה.

צפו ב-0:3 של מכבי נתניה על הפועל אשקלון

צפו בנתניה חוגגת על חשבון אשקלון

במשחק הבא תתארח נתניה בעכו ותחסר ארבעה שחקנים: ליאוניד קרופניק, דלה ימפולסקי והמחליף עדי נמני שייעדרו בשל כרטיסים צהובים וכן חן עזרא הפצוע בברך. בתוך כך בקבוצה ינסו השבוע להכשיר את הבלם מריאנו קפוארלה הפצוע לקראת המשחק ואם בסוף הארגנטיני לא יוכל לשחק, נראה כי ניר נחום יוסט לעמדת המגן הימני כאשר דגני ישחק כבלם.

עטר: אנחנו בתקופה טובה

בשל מצוקת שחקני ההגנה בקבוצה לקראת המשחק הקרוב והסגל הקצר שעומד לרשותו, עטר צירף הבוקר לאימוני הקבוצה את בלם קבוצת הנוער, ירין חסן. לחסן, שרק בעוד חודש יחגוג יום הולדת 17, זוהי העונה הראשונה בקבוצת הנוער והוא משחק בה על אף שהוא בגיל נערים א'. במועדון צופים לבלם, שגם מתפקד כקפטן נבחרת הנערים של ישראל, עתיד גדול.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */