יום רביעי, 28.01.2026 שעה 20:37
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

סכנין לא משחררת את פטי, הבלם: שיתנו לי ללכת

הקבוצה לא מתכוונת לתת לבלם לעבור לבית"ר י-ם. השחקן ל-ONE: "רוצה לעבור למועדון גדול, זה לא בסדר". ההנהלה: "גם אם בארסה תרצה, לא נשחרר אותו"

|
פטי מול בית
פטי מול בית"ר. יצליח להגיע לבירה? (משה חרמון)

בבני סכנין הבהירו הבוקר (רביעי) בתגובה לידיעה כי בית"ר ירושלים מעוניינת בבלם יא יא פטי, כי למועדון אין כל כוונה לשחרר את הבלם. על פי הדיווחים מהבירה, פטי מבוקש בבית"ר ירושלים של רוני לוי. בשיחה שהתקיימה בין האחרון לבין המאמן סלובודאן דראפיץ', הודיע דראפיץ' שאין בכוונתו לשחרר את פטי.

יא יא פטי עצמו אמר ל-ONE בנושא: "אני רוצה מאוד לעבור למועדון גדול כמו בית"ר ירושלים. הסוכן שלי, דודו דהאן, צריך לדבר עם אנשי סכנין. אני דיברתי עם מנהל הקבוצה ג'אמל והוא אמר לי שסכנין לא רוצה לשחרר אותי".

"אני לא חושב שזה בסדר, כי אני כבר כמה שנים משחק בסכנין והגיע הזמן שיתנו לי ללכת, אם לא לאירופה אז לפחות למועדון גדול בארץ. אני לא כועס על אף אחד בסכנין, אבל אני מקווה מאוד שהדברים יסתדרו".

חבר הנהלת סכנין, שאהר חלאילה, אמר ל-ONE בנושא: "שהסוכנים לא יהפכו את סכנין לסופרמרקט, אנחנו לא מתכוונים לפרק את הקבוצה. ליא יא פטי יש חוזה והוא יישאר כאן, גם אם תהיה הצעה מברצלונה לא נשחרר אותו".

ג'ונתן אסוס, ששוחרר מהפועל פ"ת, בודק מספר אופציות כשביניהן את האופציה של בני סכנין, אוהד קדוסי, שנמצא על הכוונת של הקבוצה, רחוק מלהגיע בגלל העלויות הכספיות שדורשת פ"ת על השחקן. בנוסף, בקבוצה רוצים להתחזק בבלם זר ובקשר אחורי. אי לכך, ייעשו ניסיונות להנחית מספר זרים מועמדים.

צפו ב-1:3 של איווניר ומכבי בסכנין

הקשר ליעד אלמליח מועמד לקבוצה, אבל קשה להניח שהפועל עכו תשחרר את הקשר. כמו כן, סכנין היתה השבוע במשא ומתן עם החלוץ הבוליביאני רוברטו גאלינדו. המשא ומתן עלה על הכתב, אבל ברגע האחרון החליטו בסכנין לרדת מהעניין.

יא יא פטי. בסכנין הגיבו לנושא בזעם (עמית מצפה)
יא יא פטי. בסכנין הגיבו לנושא בזעם (עמית מצפה)
 

לאחר גל שחרורי השחקנים בסכנין, ראשי חוג האוהדים נפגשו עם יו"ר הקבוצה, חסן אבו סאלח על מנת לקבל הבהרות לפשר גל השחרורים האחרון ולגבי עתיד הקבוצה. עד לפגישה, לאוהדים לא היה ממש ברור מדוע הקבוצה נוטה להשתחרר ממספר שחקנים, כמו נסטיה צ'ה, טל חן ויניב לוזון.

אבו סאלח הבהיר לאוהדים שהמטרה הראשונה היא לשנות את פני הקבוצה ורק שחקנים שרוצים להצליח בה ישחקו. כמו כן, הסביר היו"ר את הצורך להשתחרר ממספר חוזים כבדים שמעיקים על התקציב. המסר של אבו סאלח היה ברור: "השחרור לא נועד להחליש את הקבוצה, אלא להבריא אותה".

חסן אבו סאלח. שוחח עם האוהדים (דרור עינב)
חסן אבו סאלח. שוחח עם האוהדים (דרור עינב)
 

יו"ר חוג האוהדים, עלאא' זבידאת, אמר ל-ONE: "הרבה אוהדים רוצים תשובות על כל מה שנעשה בקבוצה בתקופה האחרונה. הקבוצה חשובה לכל המגזר בכלל ולנו בסכנין בפרט".

"באים אליי עם לא מעט שאלות והיה חשוב שנשמע מקרוב מה קורה. אני מקווה שכבר בימים הקרובים חוג גדול יותר של אוהדים יגיע לפגישה עם ההנהלה על מנת לשמוע מה קורה בקבוצה", הסביר זבידאת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */