יום שני, 22.12.2025 שעה 18:55

שומאכר: אני זקוק לזמן, מקווה להיות שוב אלוף

נהג הפורמולה 1 הגדול בהיסטוריה סימן את עונת 2011, כעונה שבה ינסה לזכות שוב בתואר: "המטרה שלי לא השתנתה מאז שחזרתי, אני רוצה להיות אלוף"

|
שומאכר. מאמין שעוד יזכה בתואר שוב (רויטרס)
שומאכר. מאמין שעוד יזכה בתואר שוב (רויטרס)

קשה לומר שאוהדיו של מיכאל שומאכר חשבו כי הגרמני בן ה-41 ישוב לסבב מרוצי הפורמולה 1 ויסתער מיד על התואר. הגרמני שניצב כיום רק במקום התשיעי בדירוג הנהגים סיפר הערב (חמישי) לרשת "סקיי" הבריטית כי בכוונתו לנסות ולזכות שוב בתואר בעונת המרוצים הבאה.

"לא התחריתי במשך שלוש שנים, כך שקשה לבקש ממני לשוב לסבב באותו כושר שבו הייתי בזמן פרישתי הראשונה", סיפר שומאכר שלפני חודש אישר כי יכבד את החוזה בן השלוש שנים שלו במרצדס.  

הנהג האגדי שכנראה מודע לציפיות הרבות שהיו לאוהדיו ממנו, ניסה להזכיר לכולם שהוא רק בן אדם: "אני לא קוסם, הדברים האלו לוקחים זמן וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות, לקחת את הזמן", והוסיף, "לאנשים יש ציפיות בלתי הגיוניות ממני".

שלא תטעו, שומאכר אינו מתלונן. להיפך, לפי דבריו הוא דווקא נהנה מהחזרה למרכז העניינים ולכביש המהיר. "אני נהנה מהתהליך, כן יש בו רגעי שבר וכאב אבל בספורט המוטורי תמיד יש עליות ומורדות".

מיכאל שומאכר דוהר. יצליח לשחזר את הישגי העבר? (רויטרס)
מיכאל שומאכר דוהר. יצליח לשחזר את הישגי העבר? (רויטרס)
 

למרות המכשולים שהיו לו העונה, שומאכר נשאר ווינר אמיתי וכבר עכשיו כשאנו במרחק של מספר חודשים מתחילת עונת 2011, הוא מסמן אותה כזו שבה הוא ישוב לגדולתו. "אני יודע מהי המטרה הסופית שלי וכיצד אני אוכל להשיג אותה שוב", טען בראיון, כשנשאל מהי אותה מטרה, לא היסס לרגע ואמר: "המטרה שלי לעולם לא השתנתה מהיום בו הכרזתי על חזרתי לפורמולה 1, לזכות בתואר נוסף. זו המטרה שלי, בשביל זה אני בסבב, אני חושב שזה די ברור".   




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
/* LAST / NEXT ROUNDs */