שי לוי
|

קוז'יקרו. חיפה מוכנה לליגה (עמית מצפה)
עונת הכדורסל תפתח בקרוב ולמכבי חיפה יש נותנת חסות חדשה: קבוצת "קל אוטו". במסגרת החסות ולכל אורך השנה, תהיה קל אוטו חברת השכרת הרכב הרשמית של הקבוצה. במהלך העונה מתכננים ב"סניף הדגל" של קל אוטו בחיפה, ובמכבי חיפה מספר יוזמות לקידום הקבוצה וחיזוק הקשר עם הקהל ומועדון האוהדים.
שמוליק קליין, מנכ"ל "קל אוטו": "תמיכה בספורט הישראלי חשובה לנו ב'קל אוטו'. מכבי חיפה בכדורסל היא קבוצה מקצועית, איכותית ומבטיחה, סגנית אלופת המדינה וסגנית מחזיקת הגביע ואני מאמין ביכולתה להפגין יכולות משחק גבוהות, להתמודד על כל התארים בעונה הקרובה".
"מכבי חיפה כדורסל היא מקור לגאווה לתושבי חיפה והצפון ואני שמח שיש לי הזדמנות לקחת חלק בפעילות הקבוצה", הוסיף קליין.
חיפה מתחילה בימים אלו את אימוניה לקראת עונת המשחקים 09/10 והיא עומדת בפני סיום תהליך לא פשוט וראוי לציון של שימור הסגל הקיים והשבחתו. מסע רכש נבון של שחקנים בעלי שם עולמי והשקעה בשיווק מחושב, הביאו לכך שסגנית האלופה מוערכת כאחת הקבוצות החזקות בליגת העל גם לקראת העונה הקרובה.
הקבוצה החתימה לאחרונה את דבון ג'פרסון, משה מזרחי, עידו קוז'יקרו, דרור חג'ג', ג'ייסון ריץ' (שיחק בליגה האיטלקית הראשונה), עמית בן דוד, ג'סי פלוט-רוסה (שחקן נבחרת פורטו ריקו) ואת סנסציית התיכונית מארה"ב, ג'רמי טיילר.
 |
| טיילר. החיזוק המשמעותי ביותר של חיפה לקראת העונה הקרובה (GettyImages) |
|
יאנה ארונוב, מנהלת השיווק של מכבי חיפה: "בשמו של ג'ף רוזן ובשמה של מכבי חיפה אני מברכת את 'קל אוטו' על הצטרפותה לצמרת הגבוהה של נותני החסות לסגנית אלופת המדינה. קבוצת קל אוטו תהיה הגלגלים של מכבי חיפה העונה ויחד אנו מצפים לעשות דברים יפים, לפחות כמו שבעונה שעברה".
שחקני הקבוצה צפויים להגיע לסניף "קל אוטו" חיפה בצ'ק פוסט, שדרות ההסתדרות 20 ולקבל את המפתח לרכב החדש שלהם.