יום רביעי, 17.12.2025 שעה 23:56

הערוצים ספורט 1 ו-ספורט 2 ישדרו את ה-WWE

שני הערוצים רכשו את הזכויות של מופעי הספורט המרהיבים. מנכ"ל המייצגת של ה-WWE בישראל: "אני בטוח שהשידורים ייתנו מענה מצוין לאוהדי הענף"

|
ה-WWE. ישודר בספורט 1 וספורט 2 (GettyImages)
ה-WWE. ישודר בספורט 1 וספורט 2 (GettyImages)

הערוצים ספורט 1 וספורט 2 ממשיכים בקו של רכישת זכויות שידור והפעם רכשו את זכויות השידור של ה-WWE, מופע הספורט המרהיב והגדול ביותר בעולם.

אירוע הפתיחה של ה-WWE יגיע לספורט 1 וספורט 2 כבר בלילה בין ראשון לשני ויועבר בשידור ישיר בספורט 2 החל ב-3:00 לפנות בוקר.

צ'רלטון רכשה את מותג הדגל של ה-"WWE-RAW" שישודר אחת לשבוע במשך שעה. התוכנית הראשונה תשודר כבר ביום ראשון הקרוב, בשעה 20:30 בספורט 2 וכן בשעה 2:00 בצמוד לאירוע. התוכנית עוסקת בסיפורים המרתקים סביב חייהם של צוות המתאבקים והמתאבקות וכוללת קרבות עסיסיים

השיא של העלילה הינו ב"אירוע המיוחד" - האירוע משודר אחת לחודש בשידור חי מארצות הברית ומהווה סיכום חודשי של שאר התוכניות החדשות של המותג.

המופע מתקיים באולמות ה-NBA וסוחף אחריו קהל מעריצים אדיר בכל העולם, כולל מעריצים בישראל שנותרים ערים עד השעות הקטנות על מנת לצפות בו במיוחד. שידורי ה-WWE ישודרו במשך כל השנה.

עמי אלה, מנכ"ל EllaComm (אלהקום) המייצגת את ה-WWE בישראל אמר בנושא: "אני שמח מאוד על שתוף הפעולה עם צ'רלטון. אני בטוח שהשידורים בספורט 1 וספורט 2 ייתנו מענה מצוין לאוהדים הרבים שיש ל-WWE בישראל".

מתוך הקרבות ב-WWE. יהיה מעניין (GettyImages)
קרב ב-WWE. יהיה מעניין (GettyImages)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */