דורון בן דור
|

הקהל בעכו. מחכים לחגיגות (עמית מצפה)
העיר עכו לובשת חג לקראת משחק הליגה היום (שישי, 16:00 בנהריה) מול הפועל ירושלים כאשר ניצחון עכואי יקבע סופית: אחרי 30 שנה עכו חוזרת לליגת העל.
יו"ר המועדון ציון וייצמן החליט להזמין למשחק את שחקני העבר של הקבוצה. בין השמות ניתן למצוא את טטי חלפון, נביל מנצור, שלום וקנין, ציון אסייג, אלברט אדרי ויונה מוסקוביץ'. הכניסה לילדים ונשים תהיה חופשית והכרטיסים ימכרו במחיר סמלי של 20 שקלים.
וייצמן: "שיחת היום בעיר עכו היא האפשרות שכבר מחר מול הפועל ירושלים נעלה לליגת העל. זה יקרה אחרי 30 שנה כך שאפשר להבין את ההתרגשות ברחוב הספורטיבי. אני מזמין בהזדמנות הזאת את כל שחקני העבר לבוא ולכבד את המועדון. אני בטוח שהגעתם תוסיף לאנדרנלין אצל השחקנים שלנו שיעשו הכל על מנת לנצח את ירושלים".
בימים אלה החלו בבניית איצטדיון חדש בעכו שיהיה סמוך לאזור התעשייה בעיר. על פי התכנון המגרש יכיל כ-5,000 מקומות. המגרש צפוי להית מוכן בעוד שנה מה שאומר שעכו תיאלץ לפתוח את העונה הבאה במגרש חלופי.
 |
| שחקני עכו חוגגים. ביום שישי יושלמו ההכנות (עמית מצפה) |
|
נכון להיום נבדקות מספר אופציות, כאשר בין המגרשים שעולים יש את איצטדיון קרית אליעזר, הדוחא בסכנין וכן קרית שמונה. בעכו ינסו לשכנע לקבל אישור חריג מההתאחדות על מנת לפתוח את העונה בנהריה כמו שעשתה קרית שמונה בעונתה הראשונה למרות שבמגרש לא היתה תאורה.
במישור המקצועי למאמן ירון הוכנבוים יעמוד סגל מלא למעט הקשר המוצהב אדק מבה.