מושיקו בובליל ז"ל, היה שחקן בקבוצת הנוער של הפועל ת"א, ונחשב לעילוי בין בני גילו, שחקן שעתידו אמור היה לצפון לו גדולות.
לפני 8 שנים, בתאונת דרכים קטלנית ליד ביתו שבתל אביב, נקטע החלום, כשלמושיקו עוד לא מלאו 18 שנים. מאז, בהפועל ת"א שומרים על קשר עם משפחתו ומציינים את זכרו.
השבוע היה אמור להיות יום הולדתו ה-26 של מושיקו, ובמקום זאת נערך לכבודו משחק מרגש, בין קבוצת הותיקים של המועדון וקבוצה של נוער ונערים, בניצוחו של אברהם בכר.
קבוצת הוותיקים ניצחה 2:3, עם שערים של ישראל מאיה, קובי הדדי ואלון יוסף (פנדל), אבל זה באמת הדבר המישני.
אחד מהסמלים של המועדון, שחקן העבר יעקב אקהויז התייחס לנושא הזה ואמר: "התוצאה לא משנה, העיקר לכבד את הארוע".
"אם ניצחנו את המשחק, אז מה טוב. ערב הוקרה שכזה הוא לזכות המועדון, והדברים האלה הם חשובים מאוד גם למען חינוך הדורות הבאים, וגם להתריע מפני תאונות הדרכים, כמו שעשו ההורים".
משחק אזכרה במתחם חודורוב
עדי זלצר, שאימן את צ'יקו בקבוצת הנוער: "מדובר היה בילד מקסים וכשרוני, שעשה התקדמות גדולה, והכל בעצם נקטע כשקרתה התאונה".
"ראינו אותו בשיא הפריחה שלו. כל הכבוד להפועל ת"א ולמנהל מחלקת הנוער שמוליק בל שדואג לערב כזה כל שנה. אני מאחל למשפחה שיהיו חזקים".
 |
| יענק´לה אקהויז, שוב עם החולצה מספר 4, עם מורדי דדון (רועי גלדסטון) |
|
עודד מזור, שהיה מנהל הקבוצה: "האזכרה הזו חשובה ומראה שמודבר במועדון גדול שיודע לחלוק כבוד". מנהל מחלקת הנוער הנוכחי שמוליק בל הוסיף: "משפחת הפועל ת"א מחוייבת לערוך את המשחק הזה מידי שנה".
"המועדון שומר על קשר אדוק עם המשפחה, ולכן תמונתו של צ'יקו מעטרת פה את כיתת הלימוד. בצורה זו כל שחקן שנכנס כאן לכתה מכיר אותו ואת הזכרון שהשאיר כאן במועדון".
 |
| והיה גם משחק. ישראל מאיה מנסה ללמד את הדור הצעיר (רועי גלדסטון) |
|
תומר קשטן, מאמן קבוצת הנוער של הפועל: "אימנתי בזמנו את קבוצת נערים א' של המועדון ואני זוכר קשר טכני זריז מאוד. אם אינני טועה, בערב שבת, הוא נסע עם חברים ולא רחוק מהבית התרחשה התאונה".
"אני עוצר לפעמים ליד העץ שבו נתקע הרכב בתאונה ומסתכל על המקום שבו מושיקו קיפח את חייו וזה עדיין קשה. המשפחה כואבת את האובדן עד היום, וגם מועדון הפועל ת"א".
 |
| מוריס ז´אנו ומשפחת בובליל בסיום המפגש המרגש (רועי גלדסטון) |
|