יום שבת, 24.01.2026 שעה 14:39

ביום שני: כתב אישום ראשון בפרשת ד'אור פישר

משטרת מרחב ירקון תמליץ על הגשת כתב אישום נגד צעיר בן 22. בין סעיפי האישום: תגרה במקום ציבורי ושיבוש הליכי משפט. פישר ישוב למגרשים ביום שני

|
אחד החשודים בפרשה. יוגש כתב אישום (אלעד ירקון)
אחד החשודים בפרשה. יוגש כתב אישום (אלעד ירקון)

כתב אישום ראשון בפרשת פציעתו של שחקן מכבי ת"א, ד'אור פישר, יוגש בתחילת השבוע הבא לבית המשפט בתל אביב. 

משטרת מרחב ירקון החליטה להמליץ על הגשת כתב האישום נגד אחד החשודים בפרשה, צעיר כבן 22 מתל אביב ששמו נאסר לפרסום. ביום שני הוא יובא לדיון על מעורבותו באירוע כשעד אז הוא יישאר במעצר. מעצרם של שני חשודים נוספים הוארך הבוקר בארבעה ימים.

בכתב האישום ייכללו סעיפים של תגרה במקום ציבורי, שיבוש מהלכי משפט, פציעה או חבלה זדונית שלא כדין וקשירת קשר לפשע.

בתחילת השבוע נפגש נציג המשטרה עם פישר ועדכן אותו במהלך החקירה. גם אביו של פישר ביקר בתחילת השבוע בתחנת המשטרה וזיהה את אחד החשודים.

פישר עצמו כבר התאושש מהאירוע ושב לאימונים מלאים. הוא התאמן כל השבוע באופן רגיל וצפוי לקבל דקות ראשונות מאז פציעתו במשחק ביום שני ב-19:15 מול מכבי ראשון לציון.

פישר יוצא מבית החולים. יחזור לשחק ביום שני (אלעד ירקון)
פישר יוצא מבית החולים. יחזור לשחק ביום שני (אלעד ירקון)

הקבוצה קיבלה היום יום חופש ותשוב מחר בערב להתאמן בהיכל נוקיה לאחר שכל השבוע התאמנה בהדר יוסף בעקבות תחרות רובוטיקה שהתקיימה בהיכל.

יניב גרין לא צפוי להתלבש למשחק משום שעדיין אינו כשיר ב-100 אחוז.

יניב גרין. לא יתלבש למשחק בראשון לציון (יעל מרגלית)
יניב גרין. לא יתלבש למשחק בראשון לציון (יעל מרגלית)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */