יום שישי, 10.04.2026 שעה 13:13

ברצלונה תהיה הבעלים של פילדלפיה מה-MLS?

קבוצת הכדורגל הקטאלונית מנסה להשיג אפיקי שיווק ועסקים חדשים. נשיא הקבוצה, ז'ואן לאפורטה, בוחן אפשרות להיכנס כשותף בבעלות על הקבוצה האמריקאית

|
לאפורטה. מחפש השקעות נוספות
לאפורטה. מחפש השקעות נוספות

קבוצת הכדורגל של ברצלונה עוסקת ללא הרף בנסיונות להשיג אפיקי שיווק ועסקים חדשים כדי לפתח את האופציות של המועדון הנחשב אחד הגדולים בעולם. 

לפי פרסומים שהיו בספרד בודקת הקבוצה בימים אלה את האפשרות להיכנס לאחוזי בעלות על קבוצת פילדלפיה מליגת הכדורגל האמריקאית. נשיא הקבוצה ז'ואן לאפורטה ביקר לאחרונה בפנסילבניה באזור שבו הקבוצה בונה אצטדיון חדש בשווי של 115 מיליון דולר. 

ראשי ליגת הכדורגל, ה-MLS, אישרו כי מועדון פילדלפיה נמצא במגעים עם גורמים שונם שיכולים לסייע לו מבחינה מקצועית וכלכלית. גם דון סאקיביץ היו"ר של פילדלפיה אמר כי קבוצתו מחפשת כרגע שותף שיכול לתרום את תרומתו מבחינה אסטרטגית – אולם הוא לא אישר כל שיחות שהן עם נציגי ברצלונה על השקעה בקבוצה.

ברצלונה נמצאת במקום השלישי של ליגת הכסף מטעם פירמת דלוייט עם הכנסות של 290.1 מיליון יורו. היא ממוקמת מתחת ליונייטד השניה וריאל מדריד הראשונה. 

פילדלפיה שתחל את פעילותה בעונת 2010 כבר מכרה 6000 מנויים למשחקיה והחתימה שני ספונסרים לקבוצה אולם הבעיה העיקרית שלה היא מכיוון הבעלים.

גיי שוגרמן המחזיק במניות בפילדלפיה הפסיד בשנה האחרונה לפי הדיווחים 38 מיליון דולר משווי המניות שלו בעקבות המיתון הכלכלי.

אם ברצלונה תצטרף כשותף לפילדלפיה הדבר יהיה טוב להנהלת הליגה ורבים מראשי הקבוצות יוכלו להרגע במקצת. 

אוהדי בארסה (רויטרס )
אוהדי בארסה. יתחילו לאהוד גם את פילדלפיה? (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */