יום שלישי, 24.02.2026 שעה 10:19
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

איתן תבריזי הורד מהדרבי בגלל התנהלותו

השופט שהיה אמור לשפוט במשחק המרכזי והוחלף ברגע האחרון במשיח ערך שיחת הבהרה עם היו"ר טפר. תבריזי: "מבחינתי היתה שיחה טובה"

|
איתן תבריזי. היה אמור לשפוט בדרבי (אור שפונדר)
איתן תבריזי. היה אמור לשפוט בדרבי (אור שפונדר)

מעטים יודעים שאת משחק הדרבי התל אביבי היה אמור לשפוט שופט הכדורגל, איתן תבריזי, אך תבריזי צפה במשחק מהבית ואילו מנשה משיח שובץ במקומו.

מתברר שהסיבה המרכזית לכך שתבריזי הורד מהמשחק היתה התנהלותו של השופט באחד מהכנסים האחרונים.

ביום שני בערב התקיימה שיחת הבהרה בין תבריזי למנכ"ל, יריב טפר, ויו"ר הוועדה המקצועית, עמית קליין, במהלכה ביקש השופט הבהרות בנוגע לעובדה שהוא הורד מהדרבי ולא מקבל משחקים גדולים העונה כיאה למעמדו.

בסיום השיחה קיבל תבריזי הבטחה שבעתיד הקרוב הוא יקבל משחקים גדולים. טפר אמר ל-ONE :"זו היתה שיחת חתך כמו עם עוד שופטים".

תבריזי מסר בתגובה ל-ONE: "מבחינתי היתה שיחה טובה. כל אחד הוציא את מה שיש לו ואני בטוח שיצאנו לדרך חדשה".

בתוך כך, יו"ר ועדת ליגות א', ב' ואיגוד השופטים, ניסן מורד, הגיש את התפטרותו מסיבות אישיות.

"הגעתי למצב שבו אין לי את הכוחות להמשיך מול לחצים פנימיים לצד טראומה משפחתית שעברתי בשנה האחרונה כאשר איבדתי את אימי ואת אחי", הוא אמר, "במקביל ישנם גורמים שלא מפספסים כל הזדמנות לשלוח כל מיני מכתבים ותלונות על כשל תפקידים שאני מבצע באיגוד ובהתאחדות. לפיכך החלטתי להתפטר מתפקידי כיו"ר ועדת ליגה א' וב' והוועדה המקצועית ואמשיך לשמש כרכז ביקורות המגרשים וכן כמשקיף על פרויקט המשקיפים בהתאחדות".

הוועדה המקצועית דנה באירועי המשחק בין בני סכנין ובני יהודה בשבת (2:0), ויחד עם השופט, אשר כהן, נותחו אירועי המשחק.

יריב טפר. שיחת חתך רגילה  (מיכה בננו)
יריב טפר. שיחת חתך רגילה (מיכה בננו)

כהן, קבעה הוועדה ביחד עם השופט, טעה באישור השער הראשון לבני יהודה, והיה עליו לקבל את סימונו של עוזר השופט לנבדל עוד לפני תחילת המהלך בו הובקע השער.

במהלך הבקעת השער השני לבני יהודה ביצע חאלד חלאילה מסכנין עבירה מסוכנת כשגלש בפראות לעברו של קובי מויאל. כהן צדק בהחלטתו לאפשר למהלך להסתיים (ובסיומו הובקע השער לבני יהודה), אך שגה כשלא העניש את השחקן בכרטיס אדום.

עמית קליין, יו"ר הוועדה המקצועית: "אנו מתחילים את השליש האחרון והקריטי של הליגה, ואת המשחקים הרגישים והטעונים ישפטו מעתה השופטים הבכירים, המנוסים ואלו שהוכיחו את עצמם לאורך כל העונה".

אשר כהן (משמאל). שגה במשחק של בני יהודה וסכנין (עמית מצפה)
אשר כהן (משמאל). שגה במשחק של בני יהודה וסכנין (עמית מצפה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */