יום חמישי, 18.12.2025 שעה 00:42

הצ'לנג'ר ברמה"ש ייקרא על שמו של ליאור וישינסקי

מרכז הטניס החליט להקדיש את הטורניר במאי לזכרו של לוחם ההנדסה, שנהרג לפני חמש שנים. סך הפרסים בטורניר יוכפל ויעמוד על 100 אלף דולר

|
לוחמים נושאים את ארונו של וישינסקי (Gettyimages)
לוחמים נושאים את ארונו של וישינסקי (Gettyimages)

הצ'לנג'ר השני ברמת השרון ייקרא על שמו של סמ"ר ליאור וישינסקי ז"ל, לוחם ההנדסה הקרבית, שנהרג לפני כחמש שנים בפיצוץ נגמ"ש על ציר פילדלפי ברצועת עזה.

וישינסקי היה בנם של השחקנים אסנת וישינסקי-גלעדי ושלמה וישינסקי. הטורניר, שיתקיים במסגרת  פסטיבל הטניס 2009, ייפתח ב-3 במאי ויימשך שבוע. התחרות תתקיים בחסות קרן אנג'ל.

בתחרות ייקחו חלק מיטב שחקני הטניס הישראלים ושחקנים בינלאומיים כששווי הפרסים הוכפל ויעמוד השנה על 100 אלף דולר.

במסגרת הפסטיבל יערכו פעילויות בהן יקחו חלק חיילי ההנדסה הקרבית, היחידה בה שירת ליאור וישינסקי, וייערך טורניר בין כוכבי תיאטרון הבימה לכוכבי הקאמרי. כל ההכנסות יוקדשו לקידום תחרויות הטניס, לטיפוח ולקידום תוכניות ילדים ונוער.

"השנה החלטנו להקדיש את תחרות ה-ISRAEL OPEN לזכרו של ליאור וישינסקי שהיה שחקן טניס מוכשר בנערותו", אמרה מנכ"ל מרכז הטניס, ג'נין שטראוס, "זו השנה השניה ברציפות שבה נקיים בישראל צ'לנג'ר וזה מתאפשר הודות לשותפות ארוכת השנים שלנו עם אודי אנג'ל, משפחת וישינסקי ושותפים עסקיים. כחלק מתפיסתנו לקידום המצוינות בספורט, המרכז לטניס בישראל רואה חשיבות גדולה בקיום תחרויות גדולות ומקצועיות".

שלמה וישינסקי במהלך ההלוויה של בנו (Gettyimages)
שלמה וישינסקי במהלך ההלוויה של בנו (Gettyimages)

"אני שמח לשמר את מסורת התחרויות במרכז לטניס בישראל", הוסיף אודי אנג'ל, "אני גאה במיוחד על הקדשת האירוע לזכרו של ליאור אותו הכרתי מימי ילדותו".

.גם במשפחת וישינסקי התרגשו מן ההחלטה לקרוא את הטורניר על שמו של ליאור. "אנחנו שמחים ונרגשים לקחת חלק במפעל החשוב שהוא חלק מפעילותו המבורכת של המרכז לטניס בישראל למען טיפוח ספורטאים צעירים ומצטיינים", אמרו, "דרך הספורט היא בינלאומית ומגשרת בין אנשים, דתות ולאומים. מי ייתן וגם אנחנו נמצא את הגשר לשלום ולאחווה ביננו ובין שכננו תוך שמירה על כללי המשחק. ליאור שלנו שיחק טניס מגיל צעיר והיה בעל מכת ימין עוצמתית במיוחד. התחרות מחברת את סיפורו האישי של ליאור עם ישראל ערכית, חזקה, נאורה ופתוחה לעולם".

אנדי רם. זכה בטורניר הזוגות של העונה שעברה
אנדי רם. זכה בטורניר הזוגות של העונה שעברה




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */