יום שלישי, 20.01.2026 שעה 02:32

שופט הכדורגל אבי גורן הורחק לחודשיים מפעילות

כשנה לאחר שזיו אדלר הגיש תלונה בטענה שגורן חיטט בתיקו והציץ בהודעות ה-SMS, החליטו באיגוד השופטים להעניש אותו. יריב טפר: "הפרשה מאחורינו"

|
יריב טפר.
יריב טפר. "האיגוד עם הפנים קדימה"

בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל החליט להרחיק היום מפעילות את שופט הכדורגל אבי גורן בגלל התנהגות בלתי הולמת.

כזכור, בשנה שעברה היה זה השופט זיו אדלר שהגיש תלונה לאיגוד השופטים נגד גורן בטענה שלפני המשחק בין הפועל פ"ת לרמה"ש במסגרת הליגה הלאומית גורן, שהיה בחדר ההלבשה לבדו, חיטט בתיקו האישי של אדלר, לקח את הפלאפון והוציא הודעות SMS שנשלחו לאדלר ע"י שופטים אחרים, הודעות שלטענת אדלר, גלשו כעבור מספר ימים לשופטים מסויימים.

אחרי שאדלר הגיש תלונה באיגוד השופטים ולא נענה הגיש אדלר תלונה במשטרה נגד גורן. התלונה הגיעה לפרקליטות שסגרה את התיק בגלל חוסר עניין לציבור אבל דרשה והמליצה מאיגוד השופטים לדון בפרשה.

עם חילופי הנהלת איגוד השופטים הוחלט הערב (רביעי) לסיים את הפרשה, גורן הועמד לפניי בית הדין המשמעתי של איגוד השופטים שהחליט כאמור להרחיק את השופט מחודשיים של פעילות. מנכ"ל איגוד השופטים יריב טפר אמר ל-ONE: “מבחינתנו הפרשה מאחורינו. בית הדין המשמעתי אמר את דברו ואנחנו עם הפנים קדימה".

 (אור שפונדר)
מאיר לוי. איגוד השופטים ביקר פצועים בביה"ח (אור שפונדר)

באיגוד השופטים החליטו על מגמה מבורכת לפיה שופטי הסגל יבקרו בבתי חולים באיזור הדרום כאשר הראשונים לעשות זאת היו מאיר לוי ומשה בוחבוט שביקרו את הפצועים בבית החולים סורוקה.

במהלך סוף השבוע יבקרו עוד שופטים גם מהצפון בבתי חולים באיזור עוטף עזה, בגלל שאין מחזור ליגה שופטים רבים מנהלים משחקי ידידות של קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית.

בן ציון סלמן -צילום:מיכה בננו (ONE)
בן ציון סלמן. החלטה מבורכת של האיגוד (מיכה בננו)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */