יום רביעי, 04.02.2026 שעה 22:30

ברוקס ילוו את האצנים בטריאתלון אילת 2008

מותג הספורט יצייד את האתלטים בציוד ספורט מנעליים וביגוד מתאימים ועד חזיות אנטומיות לנשים. בשבוע הבא תשיק החברה נעל ריצה איכותית לסביבה

|
יוצאים לדרך בטריאתלון אילת
יוצאים לדרך בטריאתלון אילת

טריאתלון אילת, המתחיל ביום שישי הקרוב, ה- 28/11 , הולך להיות חגיגה לעיניים ולא רק בגלל כישורי הספורט שיפגינו המשתתפים.

מותג הספורט, ברוקס, דאג לצייד את הספורטאים בנעליים, ביגוד וחליפות רכיבה מקצועיות, המורכבות מבדים מנדפי זיעה וריפודים למניעת שפשפות וזיהומים.

גם לנשים היצע לא מבוטל בדמות החזיות האנטומיות של moving comfort, המתאימות עצמן למבנה החזה ומעניקות תמיכה מושלמת, כמו גם חצאיות הספורט אליהן מחוברים טייטס קצרים להישגים מרביים מבלי להתפשר על הנשיות.

ברוקס ידועה ומוערכת בקרב אצני עלית, מומחים לרפואת הספורט, וציבור הצרכנים ב-80 המדינות בהן היא משווקת את מוצריה כשמטרתה העיקרית הינה עידוד אנשים לעסוק בספורט, בדגש על נוחות מקסימלית ומינימום פציעות. 

גם נושא איכות הסביבה לא נעלם מעיני החברה ובנוסף לפועלה הנרחב בשנים האחרונות ביצירת קופסאות ממוחזרות, הפחתת אשפה שימוש בחומרים טבעיים ועוד, תשיק בשבוע הבא לראשונה בישראל את BioMoGo - נעל ריצה בעלת סוליה פנימית המתכלה פי חמישים מהר יותר מכל נעל ספורט שגרתית.

מתחרה בטריאתלון. יהנה מציוד של ברוקס
מתחרה בטריאתלון. יהנה מציוד של ברוקס

 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */