חן מישל
|

לויט. ייבחן במכבי נתניה (עמית מצפה)
החלוץ אלכס לויט, ששיחק בעונה שעברה בהפועל עכו, יחל להבחן היום (חמישי) במכבי נתניה. השחקן בן ה-26 נולד באוקראינה, גדל במחלקת הנוער של מכבי פ"ת והציג יכול טובה בליגה הלאומית.
בעקבות מצוקת החלוצים בנתניה הוחלט לבחון את יכולתו של השחקן, ולתת למתיאוס את האפשרות להתרשם ממנו.
הקשר פרינס אולומו, שנחת אתמול למבחנים בקבוצה, לא עבר היום את הבדיקות הרפואיות בהצלחה וימשיך לעבור בדיקות נוספות.
בבדיקת הארגומטריה שעבר התגלה קצה לב לא סדיר, ולכן לא ייקח חלק באימון היום.
אולומו יעבור בימים הקרובים בדיקת אקו לב לשם קבלת האישור הרפואי הנדרש לתחילת מבחניו במועדון, וזאת כדי למנוע מקרה זהה לזה שקרה בשנה שעברה לשחקן הפועל ב"ש, צ'סוואה אנסופאה.
 |
| מתיאוס. מחפש חיזוק לסגל הקבוצה (תומר גבאי) |
|
שוער המשנה גל ניר, שנפצע אתמול מפגיעת כדור בראשו ונלקח לביה"ח בעקבות זעזוע מוח קל, לא מתאמן היום עם הקבוצה וזוכה למנוחה. ניר שוחרר בלילה לביתו ומחר צפוי לחזור להתאמן.
הבלם לואיס מרין, לו זו העונה השלישית בקבוצה, דיבר בראיון לאתר הרשמי ואמר על מאמנו החדש לותר מתיאוס: "אני מרגיש שהוא סומך עלי, זה מאוד חשוב גם לי וגם לקבוצה שלמאמן יהיה על מי לסמוך על המגרש".
 |
| מרין. מרגיש שהמאמן סומך עליו (תומר גבאי) |
|
"אני תמיד אתן הכל לנתניה", הוסיף הבלם. על השינויים בקבוצה וההורדה של חלק מהשחקנים לספסל אמר מרין: "תפקידו של המאמן זה לבחור את הטובים ביותר בעיניו לכל משימה".