דורון בן דור
|

ליאוניד קרופניק. עשוי לבקש לעזוב (עמית מצפה)
הסיכויים שבלם נבחרת דרום אפריקה, בונאגני קומאלו, בן ה-22 המשמש כקפטן האלופה הדרום אפריקנית, סופר ספורט יונייטד, יגיע לחיפה קטנים. עם זאת, בהנחה שהבלם או כל מועמד אחר לתפקיד יצטרפו לחיפה, ליאוניד קרופניק עשוי לבקש לעזוב את הקבוצה. זאת מכיוון שהוא לא יהיה מוכן בשום סיטואציה לנגן העונה כינור שני ולהמתין להזדמנות שלו על הספסל.
נכון להיום נראה שחיפה תעדיף להריץ בלם זר כשלצידו ישחק דקל קינן. האחרון היה מועמד במהלך העונה לעבור לאנדרלכט, אך זו הורידה הילוך בעניינו אחרי שהתברר לה שחיפה דורשת מיליון דולר עבור השחקן. קינן אם כך ינסה את מזלו באירופה בעונה הבאה או לכל הפחות עד לינואר הקרוב.
האפשרות שקרופניק יעזוב עשויה לחזק את מעמדו של שי מימון. האחרון מוצף בהצעות. סוכנו דדה חדד אמר ל-ONE: "אלישע לוי אמר לי שברגע שהוא יחזור לארץ נמסור הודעה הודעה בנושא של מימון. בשלוש השנים האחרונות מימון עשה התקדמות גדולה, אנחנו נכבד כל החלטה של חיפה ואנחנו מקווים שהיא תתקבל בהקדם. מימון יכול לשחק בכל קבוצה בארץ כולל במכבי חיפה. נכון לעכשיו אנחנו מחכים לאישור של חיפה אם לפתוח במו"מ עם קבוצות אחרות שרוצות אותו".
בחיפה מקווים להאיץ את המהלכים על מנת לצרף את שני שחקני בית"ר ירושלים, אבירם ברוכיאן וברק יצחקי. נכון לעכשיו, העברת השניים מורכבת ולא פשוטה ותלויה במצבה של בית"ר וברצונות של שני השחקנים למצות את האפשרויות שעומדות בפניהם באירופה.
 |
| רוני גפני. רוצה חוזה לשנתיים נוספות (אלעד ירקון) |
|
המטרה של חיפה היא לצרף שני שחקנים זרים בתפקיד חלוץ ובלם ושני שחקנים ישראלים, וכל זאת תוך שמירה קפדנית על מסגרת התקציב שעומדת על 35 מיליון שקל.
בימים הקרובים יוחלט לגבי עתידו של רוני גפני. כפי שפורסם ב-ONE, גפני מוכן להישאר בחיפה בתנאי שראשי הקבוצה יאריכו את חוזהו בשנתיים נוספות מעבר לעונה הנוכחית. אם זה לא יקרה, גפני עשוי להצטרף להפועל ב"ש, שמעוניינת בשירותיו.
ביום שלישי הבא חיפה תפתח את אימוניה לעיני הקהל הירוק, שכמיטב המסורת צפוי "לפוצץ" את האימון בכפר גלים ולשאת את השחקנים על הכתפיים.
 |
| ברק יצחקי מול חיפה. ילבש בעונה הבאה את המדים הירוקים? (אלעד ירקון) |
|