שומאכר: "המכונית - מה שציפינו שתהיה"
פרארי, עדיין המומה מ-2005 האומללה, הציגה את הרכב של 2006. האלוף לשעבר זהיר אך אופטימי: "הסימנים חיוביים". טוד: "יש לנו תמריץ נהדר להשתפר"
מערכת ONE
|

שומאכר והפרארי מודל 2006 היום (רויטרס)
אחרי הטקסים המפוארים של השנים האחרונות הסתפקו היום (שלישי) בפרארי בטקס צנוע במסלול הניסויים שלהם כשהציגו לראווה על המסלול את המכונית החדשה של הקבוצה.
העונה שעברה היתה איומה במיוחד עבור קבוצת הדגל האיטלקית. היא רשמה רק ניצחון אחד, וגם זה במירוץ שבו השתתפו שש מכוניות בלבד.
מיכאל שומאכר איבד את אליפות העולם לנהגים אחרי חמש זכיות רצופות והיא את אליפות העולם ליצרניות אחרי שש זכיות רצופות.
"אני מאמין שאנחנו מוכנים להציג מכונית תחרותית", אמר שומאכר הזהיר. "עד כמה היא תחרותית נדע כשנתחיל לבצע ניסויים עם שאר הקבוצות ונתחיל להתחרות.
"הסימנים חיוביים. המכונית היא מה שציפינו שתהיה. זה חיובי מאוד בגלל שהמכונית בשנה שעברה לא היתה מה שחשבנו שתהיה".
בזכות האליפויות של שומאכר, היו מדי שנה הספרות על המכוניות של פרארי 1 ו-2, אבל השנה זה ישתנה בעקבות העונה החלשה.
"לראות את המכונית החדשה עם לוגו חדש של ספונסר ומעל לכל, הספרות 5 ו-6, זה עבורנו חזרה לעבר", אמר ז'אן טוד, המנהל התפעולי. "זה יהיה תמריץ נהדר להשתפר. כל הקבוצה רוצה לחזור למקום הראשון".
המנהל הטכני רוס ברון מקווה שפרארי תהנה מהעובדה שהחלה בפיתוח המכונית החדשה בשלב מוקדם יחסית.
"מנקודת האמצע של העונה שעברה, כשהבנו שאנחנו לא יכולים להתמודד על המקומות הראשונים, התחלנו להתרכז בפיתוח", אמר ברון. "בשנה שעברה לא היינו מהירים כמו היריבים שלנו, אני מקווה שהשנה נצליח יותר".
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */