יום ראשון, 15.02.2026 שעה 10:17

עדני דגן פוטר מרמלה

ערב המשחק הרביעי בסידרת גמר הפלייאוף מול כרמיאל, החליטה הנהלת אליצור רמלה לפטר במפתיע את המאמן.

|

הנהלת אליצור רמלה החליטה בצעד מפתיע לפטר את המאמן עדני דגן. ההחלטה נפלה ערב לפני המשחק הרביעי בגמר הנשים בין רמלה לכרמיאל שיכול להיות משחק האליפות של רמלה.

לפי "הארץ", בצהרי החג נפגשה הנהלת רמלה עם דגן, שעה לפני האימון המסכם לקראת המשחק. ההנהלה אמרה לדגן כי לא היתה מרוצה מההכנה של הבנות למשחק השלישי בו הפסידה רמלה, והם מעוניינים כי עוזרת המאמן, נועה רקנאטי, תנהל את המשחק הבא.
דגן ראה זאת כפיטורין, עזב את הישיבה ונפרד מאוחר יותר מהבנות. רקנאטי העבירה את אימון הקבוצה.

הנהלת הקבוצה מסרה הודעה לעיתונות ובה נאמר כי דגן לא פוטר אלא עזב בעצמו את הקבוצה, בגלל הדברים שנאמרו בישיבה.
ראש עיריית רמלה ופטרון הקבוצה אמר כי "ברמלה לקחו אליפויות גם לפני שדגן הגיע. במשך כל הסדרה היו הערות מקצועיות מצד ההנהלה כלפי המאמן ודגן הגיב בחוסר התייחסות".
עדני דגן אמר ל"ידיעות אחרונות": "אני כרגע לא מסוגל להגיב. זה צעד בלתי נתפס". ל"מעריב" אמר המאמן כי "זה לא נכון שהתפטרתי, פוטרתי מתפקידי".

עדני דגן הגיע לרמלה שבעה משחקים לאחר פתיחת העונה, במקומו של חוקי ניר, אחרי פתיחת עונה כושלת. דגן הצעיד אותה לקאמבק מדהים, ששיאו היה סיום הליגה במקום הראשון, מה שהיקנה לרמלה את יתרון הביתיות בסידרת גמר הפלייאוף.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */