יום חמישי, 19.02.2026 שעה 19:23

שיא ישראלי לאדווה כהן בריצת 3000 מטר מכשולים

בפעם השלישית השנה, הרצה שברה את השיא במכשולים, ואף זכתה במדליית הכסף בתחרות בבלארוס. כהן סיכמה: "הייתה ריצה טובה, אבל תמיד אפשר להשתפר"

|
אדווה כהן מימין (ההתאחדות הבלארוסית)
אדווה כהן מימין (ההתאחדות הבלארוסית)

אדווה כהן מלידר ירושלים רצה אתמול (שישי) בתחרות בין-לאומית שהתקיימה במינסק, בלארוס, ולאחר מאבק צמוד שניהלה מול סבטלנה קודזליץ' הבלארוסית, סיימה כהן שנייה וקבעה שיא ישראלי חדש ב-3000 מטר מכשולים – 9:48.48 דקות, המהווה שיפור של 3.89 שניות לשיא הקודם, אותו קבעה לפני חודשיים בדס-מוינס.


זוהי הפעם השלישית השנה שחניכתו של רומן פרדמן משפרת את שיאה הלאומי, לאחר שבשנה שעברה היא עשתה זאת 4 פעמים. ריצת ה-3000 מ' מכשולים הבאה של כהן צפויה להיות במקצה המוקדמות באליפות אירופה בברלין, בה תשאף לשפר את השיא הלאומי בפעם הרביעית השנה. קודזליץ', שניצחה בזמן של 9:47.92 דקות, קבעה את תוצאת השנה שלה. את הריצה סיכמה כהן: "הייתה ריצה טובה, אבל תמיד אפשר להשתפר".

אדווה כהן, הישג נאה (טיבור יגר)אדווה כהן, הישג נאה (טיבור יגר)

בתוך כך, נחתה הבוקר (שבת) משלחת האצניות מישראל בצרפת, לקראת שתי תחרויות שתתקיימנה היום ומחר, בהן תרוצנה חלקן בריצות יחידים ל-100 מטר ובריצת השליחות 4x100 מטר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */