יום ראשון, 05.04.2026 שעה 17:04
ליגה לאומית 25-26
5427-6126מכבי פ"ת1
4629-4026מכבי הרצליה2
4330-3827הפועל ראשל"צ3
4134-3228בני יהודה4
4029-3826הפועל ר"ג5
3836-3926הפועל כפר שלם6
3630-3227מ.ס קריית ים7
3345-4427מכבי יפו8
3335-3327מ.ס כפר קאסם9
3333-2827הפועל כפ"ס10
3333-2626הפועל רעננה11
3143-2826הפועל עפולה12
3037-2826עירוני מודיעין13
2844-3428הפועל נוף הגליל14
2734-2526הפועל עכו15
2434-2727הפועל חדרה16

לא נעים: רפואה שבר את כף ידו ופונה לביה"ח

מאמן הפועל ת"א נפצע בידו ב-1:2 בגביע המדינה על דימונה, הוא גובס ויעבור צילום נוסף כדי לקבוע אם יצטרך ניתוח: "עלינו, אז אני מרגיש יותר טוב"

|
קובי רפואה מקבל טיפול (נעם מורנו)
קובי רפואה מקבל טיפול (נעם מורנו)

בעוד הפועל תל אביב התמודדה הערב (רביעי) מול מ.ס דימונה באצטדיון המושבה שהסתיים עם 1:2 לאדומים, אירוע ביזארי התרחש בדקה ה-39, כאשר ליאל זגורי, שחקן הדרומיים, נקלע למאבק על כדור עם עידן כהן בסמוך לספסל של הפועל ת''א וכהן למעשה דחף אותו על קובי רפואה, מאמן האדומים.

רפואה שנפל על כר הדשא באירוע הזה, קיבל טיפול רפואי מיד מרופא הקבוצה דוקטור רן טיין, שאבחן כי מדובר בשבר במפרק כף ידו של המאמן. טיין קיבע לרפואה את ידו הימנית, בעוד תוך כדי המקרה מי שעמד על הקווים היה עוזר המאמן, דורון מוכתרי.

רפואה:"הכי חשוב שעברנו שלב"

באזור הטכני של ספסל המארחת נוצרה התקהלות גדולה, כאשר אוהדי הפועל שיושבים ביציע מאחורי הספסל ירדו במהרה למטה והתגודדו, כמו גם כל אנשי הפועל, צוות השיפוט וגם אהוד כחילה, שהגיע לדרוש בשלומו של רפואה. המאמן שב לספסל של הפועל תל אביב לקראת המחצית השנייה, כשזגורי ניגש אליו להתנצל על התקרית והשניים התחבקו. רפואה פונה מיד בסיום המשחק לבית החולים תל השומר, כדי לגבס את ידו, כאשר הוא מלווה במנהל הקבוצה, מורדי דדון. כשעה לאחר סיום המשחק המאמן גובס כאשר אובחנו לו שני שברים במפרק כף היד, הוא יעבור צילום נוסף ולאחר מכן אם יש צורך יעבור ניתוח.

בתוך כך, אוהד הפועל תל אביב עוכב על ידי כוחות האבטחה של האצטדיון ונלקח לחקירה במתחם האצטדיון, זאת לאחר שזרק בקבוק פלסטיק אל כר הדשא לכיוונו של אחד משחקני דימונה. האוהד הוא אחד האנשים הפעילים בקבוצה האדומה. הוא לא לבש חולצה בעת המעשה, ולאחר מכן ניסה לטשטש את זהותו באמצעות לבישת חולצה, אך לבסוף נתפס על ידי מצלמות האבטחה באיצטדיון המושבה ולאחר מכן הוא הועבר לחקירה בתחנת המשטרה בפתח תקווה.

קובי רפואה מקבל טיפול (נעם מורנו)קובי רפואה מקבל טיפול (נעם מורנו)

רפואה עצמו אמר בסיום: “מבחינתנו זה לעבור שלב, בגביע זה קשה מול כל יריבה. המשחק ביום שני הוא חשוב, אבל שמחים לסמן וי. אחרי הניצחון היד שלי הרבה יותר טובה. הופתענו, ספגנו גול מהיר, היה לחץ, אבל היה חשוב שנעבור שלב. אנחנו ממשיכים הלאה אל עבר המטרה. יש משחקים כאלו וגם קבוצות כמו מכבי תל אביב יכולות לעוף מול סינדרלות. פרידה מפדרו גלבאן בינואר? כל ההחלטות שלי מקצועיות בלבד, מה שאני חושב לעשות בינואר אני אעשה”.

המאמן המפסיד אהוד כחילה הסביר: "זו אכזבה גדולה מאוד. נתנו להם לשלוט, זו הייתה התוכנית שלנו לצאת למתפרצות. היינו יכולים לגמור את המשחק בדקה ה-46 אבל לאט לאט נפצע לי שחקן וראינו שמהדקה ה-70 התקשינו עם הקצב. ספגנו בדקה ה-76, אבל הכי כואב זה השער בדקה ה-90. זה אכזרי. במיליון אחוז, הייתה עבירה לפני השער. פדרו גלבאן אמר לי בעצמו שהוא דחף את הבלם שלנו. לגבי נבדל בשער הניצחון אני לא יודע. אפשר לדבר מפה ועד רומא על מה לא בסדר, אבל לא באנו להפסיד בכבוד וללכת ככה. רצינו לעבור שלב והיינו מסוגלים. לפחות הבאנו גאווה לעיר דימונה וראש העיר בני ביטון יכול להיות גאה בקבוצה שנלחמה. השחקנים עצובים כי רצינו לנצח ולעבור שלב".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */