יום שישי, 26.12.2025 שעה 16:30
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

גומא אגייאר: נשבר לי מהנושים, נראה אותם באים אליי

ספונסר בית"ר בראיון תקיף ל-103FM בשיתוף ONE: "אם הנושים ייצאו חיים מטדי, נהיה שותפים. למישהו יש בעיה שאני הבוס? אהיה הסיוט שלו"

|
אגייאר.
אגייאר. "נמאס לי שמתקשרים אליי כל היום לגבי בית"ר"

האם גומא אגייאר הוא הבעלים של בית"ר ירושלים? תלוי את מי שואלים. הספונסר של מחזיקת הגביע טען אמש כי "מעכשיו אני הבעלים של בית"ר", אולם בהתאחדות לכדורגל מיהרו להבהיר כי לא נעשתה שום פניה להעברת בעלות.

גם היום (רביעי) בתגובה בלעדית ל-ONE, סירב ארקדי גאידמק לאשר או להכחיש את דבריו של אגייאר. גאידמק הודה לספונסר וטען שבלעדיו בית"ר לא היתה מצליחה לפתוח את העונה.

כשאגייאר נחלץ לעזרתה של בית"ר בקיץ והעביר לקופתה 4 מיליון דולרים, הוא ידע שיש לו את הזכות להפוך לבעלי הקבוצה מבלי להוסיף ולו שקל אחד עבור רכישתה - כך ע"פ סיכום בינו לבין ארקדי גאידמק.

בין הדברים שהפריעו למהלך אז, היו העיקולים והנושים שעומדים כנגד המועדון. על אף שיכול היה לחכות למהלך של פירוק, שמביא איתו גם את חיסול כל העיקולים - בחר אגייאר להודיע שהוא מממש את הזכות שלו על בית"ר ירושלים, הופך לבעלים של הקבוצה, ויכול להיות שמוציא אותה גם לעידן חדש, לאחר שחוסר הוודאות שלט בה בקיץ האחרון.

גומא אגייאר דיבר בתכנית הספורט של רדיו 103FM בשיתוף ONE והתייחס בין היתר לרצון שלו להפוך לבוס של הקבוצה מהבירה בראיון תקיף במיוחד: "היה היסוס מצדי, מצד עורכי הדין שלי שאמרו שאנו צריכים לגשת לדברים בצורה אסטרטגית, כי לא רצינו לגמור עם מחוייבויות גדולות. מי שרוצה לקחת משהו מהקבוצה, הוא יצטרך לקחת את זה ממני".

אגאייר: "נמאס מהנושים, מי שרוצה שיבוא אליי"

למה חיכית עד היום?
"רציתי לחכות לזמן מיוחד. הקבוצה במצב רע. כל יום אני מקבל טלפונים לגבי הקבוצה. כל מי שרוצה להסתבך עם הקבוצה, יצטרך להתעסק עם כל האומה. אני רוצה להיות חלק מזה עכשיו".

גומא אגייאר (דרור עינב)
גומא אגייאר. "אני היחיד שמאמין שאני הבעלים" (דרור עינב)

גאידמק יודע שאתה הבעלים?
"אני היחיד שמאמין שאני הבעלים. ארקדי תמך במהלך. בניירות ארקדי חתם את שמו ורצה שאני אהיה הבעלים ועד עכשיו אמרתי 'תודה רבה, אבל אני לא רוצה את זה'. עכשיו אני מבין מה זה אומר ולקחתי את זה על עצמי ואני לא מפחד מאף אחד".

 
 על הנושים: "הם יצירי הדמיון. הם מתחבאים מאחורי שקרים ועורכי דין. אין להם ביצים להגיע להתאחדות לכדורגל. אני עצבני. נמאס לי שמסיחים את דעתי אנשים שלא יכולים לעמוד מולי פנים מול פנים. אני אקבל את ההצעות שלהם באצטדיון טדי, אשמח לדבר איתם, אם הם יוכלו לצאת מהאצטדיון חיים, הם יוכלו להיות שותפים שלי" 
 
 
 

שילמת על בית"ר?
"שמתי 5 מיליון דולר במזומן על בית"ר. הוצאתי עוד 5 מיליון דולרים על כל מיני דברים אחרים שקשורים לקבוצה. אני מוכן לסכן את זה, זו החלטה עסקית. יש לי מספיק חתימות שעכשיו מי שצריך להסכים לזה, הם 4 אנשים שאני לא מכיר. אני לא חושב שהם רוצים להיות אלה שיהרסו את בית"ר".

"אני מוכן להופיע ב-08:00 בהתאחדות ולפגוש את כל מי שרוצה להיות שותף שלי, ואני אתמודד עם מי שיופיע. אני לא יכול לחכות לשתות קפה עם הנושים, נמאס לי מהחרא הזה".

אתה יודע מי הם?
"הם יצירי הדמיון. הם מתחבאים מאחורי שקרים ועורכי דין. אין להם ביצים להגיע להתאחדות לכדורגל. אני עצבני. אני מקבל טלפונים בכל השעות ביום ונמאס לי שמסיחים את דעתי אנשים שלא יכולים לעמוד מולי פנים מול פנים. אני מוכן לקבל הצעות של אנשים שמאמינים שמגיע להם להיות הבעלים של בית"ר. אני אקבל את ההצעות שלהם באצטדיון טדי, אשמח לדבר איתם, אם הם יוכלו לצאת מהאצטדיון חיים, הם יוכלו להיות שותפים שלי".

גרשון אגייאר (אמיר לוי)
פיני גרשון וגומא אגייאר. "אדאג שהוא ייצא בלי יותר מדי פציעות מטדי" (אמיר לוי)

אגייאר גם לא שכח את "חברו", פיני גרשון והציע לו לבקר בטדי: "אני מוכן להציע לפיני גרשון להגיע למשחק של בית"ר, ללוות אותו ולתת לו לצאת מהאצטדיון בצורה בטוחה, בלי יותר מדי פציעות".

אגייאר המשיך ודיבר על כספו: "זה לא רק הכסף. השקעתי פי 3 בדברים אחרים. הרבה אנשים גנבו את כספי וזה לא הולך לקרות בבית"ר. אם מישהו רוצה בעיות עם בית"ר, שיבוא אלי. אני רוצה להיות בעלים, אם יש מישהו שלא רוצה לתת לי להיות בעלים, הסיוט הכי גדול שלהם יהיה לשמור על המחשבה הזו".

"יש דרך לבנות קבוצה ואף אחד לא יוכל לדעת איך, כי אף אחד לא יודע לבנות דברים פה מלבדי".

 
 האליפות הראשונה שלנו היא העצמאות, עכשיו אנחנו צריכים לקרוע לכולם את התחת במגרש וזה ייקח זמן. גם אם הייתי מביא את פלה, עדיין היה לוקח זמן. צריך סבלנות 
 
 
 

מה אתה חושב על התוצאות של בית"ר עד עכשיו?
"אני לא יכול להיכנס לזה. אני לא יכול לדעת מה מעצבן אותי היום. בדרך כלל ניצחון או הפסד לא משפיע על היום. אני לא כועס על השחקנים, אני רק מנסה לעשות את הדברים טובים יותר. אני לא מעוניין לשמוע על הדברים השליליים".

למה שמת מיליוני דולרים?
"האליפות הראשונה שלנו היא העצמאות, עכשיו אנחנו צריכים לקרוע לכולם את התחת במגרש וזה ייקח זמן. גם אם הייתי מביא את פלה, עדיין היה לוקח זמן. צריך סבלנות".

למה אתה שם כסף?
"אני אתלט, אני אוהב להכאיב לאנשים ואוהב לכאוב. אולי אני חולה. אולי אני צריך לדבר עם פסיכיאטר, יש לכם על מי להמליץ לי?".

אגייאר ואוהדי בית&qout;ר (תומר גבאי)
אגייאר ואוהדי בית"ר. "אני אוהב להכאיב לאנשים" (תומר גבאי)

עופר אורליצקי, יו"ר הבקרה התקציבית הגיב לדבריו של אגייאר: "הוא דיבר על ארבעת הנושים, להם ארקדי חייב כסף. עדיין לא קיבלנו את הטפסים לבקרה להעברת בעלות. יש ועדה והיא תתכנס כמו במקרים אחרים. הערבויות של בית"ר הגיעו מאגייאר כספונסר. הוא מתכוון להתעמת עם נושים ולראות אם ישימו לו רגל. אנחנו נבדוק אם הוא יכול לקבל קבוצת כדורגל, אם יש לו עבר פלילי, את העסקים שלו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */