וואליד באדיר הגיע לאימון בערב חתונתו
אין מדובר כמובן בקפטן הפועל ת"א, אלא באוהד הקבוצה ששינה את שמו כך שיהיה כמו הכדורגלן שהוא אוהד. צפו בשני הבאדירים באימון הקבוצה
יופ ציוני
|

פעמיים באדיר במתחם וולפסון (גבע תלם, האתר הרישמי של הפועל ת"א)
לאורך כל השבוע אלי גוטמן והפועל ת"א התכוננו למשחק הבית החשוב מול עירוני קרית שמונה. המאמן תרגל הרכב, קיבל דיווחים מהצוות הרפואי על מצבם של הפצועים בקבוצה והכין את התוכנית הטקטית למשחק. אבל כמו שכולכם בטח יודעים, ליגה אין בשבת.
המחזור ה-29 נדחה הבוקר לשבוע הבא, בהחלטה שהתקבלה פה אחד ע"י הנהלת ההתאחדות לכדורגל, והפועל תיאלץ להמתין עד לשבת הבאה כדי לארח את ק"ש בבלומפילד. במקום המשחק הפועל תקיים אימון במתחם חודורוב בשבת.
את דחיית הליגה קיבלו בהפועל ברגשות מעורבים. מצד אחד, רצו לשחק כבר מול קבוצתו של רן בן-שמעון בעיקר בגלל העובדה שגם בשבת הקודמת לא התקיימו משחקי ליגה בגלל ערב החג.
מצד שני, השחקן הכי חשוב בהפועל - דימיטאר טלקייסקי עדיין פצוע בשריר הירך, והדחייה תאפשר לו לחזור לכושר מלא לקראת המשחק מול ק"ש.
יו"ר הקבוצה מוני הראל נכח הבוקר בדיון הנהלת ההתאחדות והצביע בעד דחיית הליגה, למרות שרצונו הראשוני היה להצביע נגד.
בהפועל, כמו בשאר קבוצות התחתית, ימתינו לתוצאות הערעור בנושא המשחק שפוצץ בין בית"ר ירושלים למכבי הרצליה, שיתקיים ביום שני.
אז אם אין כדורגל, לפחות יש עניין מחוץ לכר הדשא. לאימון היום הגיע זוג שמתחתן הערב, שניהם אוהדי הפועל ת"א.
ולא רק אוהדים, לחתן המאושר קוראים וואליד באדיר. וואליד היה שמו הפרטי המקורי, אבל בגלל אהבתו הרבה לקפטן של האדומים, הוא הוסיף לשמו גם את השם "באדיר". החתן והכלה שמתחתנים ברהט שבדרום הצטלמו עם השחקנים ואיחלו להם בהצלחה בהמשך הליגה.
|
| צפו בוואליד באדיר אחד מתאמן ואחד מתחתן |
קבוצת נערים ג' של המועדון זכתה בטורניר "נייק" היוקרתי לאחר ניצחון בגמר על בית"ר ירושלים, היריבה הותיקה של הבוגרים.
הקבוצה המאושרת תצא ב-17.5 לטורניר חצי הגמר שייערך בפולין, שם תייצג את ישראל. לטורניר מגיעה קבוצה אחת מכל מדינה וארבע הקבוצות שיסיימו ראשונות יגיעו לטורניר הגמר שמקומו עדיין לא נקבע.
ראש המשלחת לפולין יהיה שמוליק בל מנהל מחלקת הנוער.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */