שנה שניה ברציפות, אנדיוני בגמר האינדיאן וולס
הצמד ממשיך בשנה הנהדרת והעפיל לגמר היוקרתי עם ניצחון 3:6 ו-4:6 על מירני ומארי. בגמר יפגשו את נסטור וזימוניץ'. ארליך: "ממשיכים בקו שלנו"
שי אלון
|

אנדי רם ויוני ארליך. הישג מצוין
השנה הנפלאה של אנדי רם ויוני ארליך לא נעצרת. הצמד הישראלי שלקח את אליפות אוסטרליה בתחילת 2008, העפיל הבוקר (שישי) לגמר טורניר אינדיאן וולס היוקרתי בפעם השניה ברציפות.
רם וארליך גברו הבוקר על מקס מירני מבלארוס וג'יימי מארי מבריטניה שרק אתמול העיפו את האחים בראיין, 3:6 ו-4:6 תוך שעה ושבע דקות.
בגמר ישחקו הישראלים מול דניאל נסטור מקנדה וננאד זימוניץ' מסרביה שניצחו בחצי הגמר השני את רוברט לינסטד השבדי ורישאר גאסקה מצרפת 5:7 ו-2:6.
חוץ מעצם ההעפלה לגמר, אין ספק שהתואר האוסטרלי העניק ביטחון רב והעלה את חוסנם המנטלי של הישראלים. רם וארליך לא שמטו אף מערכה בדרך לגמר ובאף מערכה בטורניר לא נקלעו למאבק צמוד מול כל הזוגות הטובים בעולם.
הבוקר כדוגמה לא הצליחו מירני ומארי להגיע אפילו לנקודת שבירה בודדת מול הישראלים. הישראלים פתחו ב-0:3 מהיר, מירני ומארי עלו על הלוח, אך לא הצליחו לשבור בחזרה והמערכה הסתיימה ב-3:6.
במערכה השניה שוב השיגו הישראלים שבירה מוקדמת ל-0:2 ושוב רדפו אחריהם מארי ומירני עד לסיום ללא הצלחה.
 |
| אנדיוני. תואר נוסף? |
יוני ארליך אמר לאחר הניצחון ל-ONE: "בחצי הגמר המשכנו את הקו שלנו מתחילת השנה ואני שמח שאנחנו מצליחים לנצח את הנקודות החשובות".
אנדי רם אמר: "אני שמח שאנחנו שומרים על אותה רמה גבוהה לאורך זמן. אנחנו מחכים בקוצר רוח לגמר. במשך כל המשחק חשבתי רק על אחותי .רציתי כ"כ להקדיש לה את הנצחון ליום ההולדת שלה, אני שמח שלא איכזבתי את עצמי, יש לי עכשיו כסף למתנה יותר גדולה בשבילה".
הגמר ייערך אחרון בלוח המשחקים וייצא לדרך בשבת בבוקר, שעון ישראל. הישראלים צברו על ההישג 350 נקודות ו-112,000 דולר ויעלו עם מומנטום מצוין בדרך לתואר הגדול השני שלהם ב-2008.
הטיול של ציפי אובזילר באי טנריף בספרד נמשך
ציפי אובזילר, 103 בעולם, עלתה לגמר טורניר ה-ITF אחרי שהביסה 2:6 ו-0:6 את קטרינה באריוס הגרמניה המדורגת 270 בעולם. אובזילר תתמודד בגמר עם קרלה סוארז-נבארו מספרד, שמדורגת 133 בעולם.
 |
| ציפי אובזילר. מצליחה בטנריף (יניב סופר) |
בתוך כך, הישראלית ובת זוגה, מרוונה גוקיק סאלקיק, נוצחו בגמר טורניר הזוגות על ידי הצרפתיות, ג'ולי כהן ו-ויולט האק, שניצחו 3:6 ו-4:6.
אובזילר שקרובה מאוד לכניסה להגרלה הראשית של הרולאן גארוס ווימבלדון, החליטה להתמקד מספר שבועות בטורנירים קטנים כדי לצבור ניצחונות ונקודות שיסדרו לה המשך עונה נוח יותר. בינתיים התוכנית הזו עובדת מצוין.
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */