יום רביעי, 14.01.2026 שעה 03:15

צינור חמצן: ספונסר רשמי חדש להפועל תל-אביב

חברת SP מצרפלס חתמה על הסכם חסות ראשית לעונה וחצי עם הפועל. שם הקבוצה מעתה: הפועל SP ת"א. מנהל השיווק: "החברה שותפה נהדרת לחזון"

|
אוהדי הפועל ת
אוהדי הפועל ת"א. ספונסר חדש (שי לוי)

חברת SP מצרפלס, המובילה בתחום הצנרת לבניין, חתמה היום (שני) על הסכם חסות ראשית לעונה וחצי עם הפועל תל אביב, כך שמעתה, שם הקבוצה הוא "הפועלSP  תל אביב".

ארז זייצ'יק, מנהל השיווק של העמותה מסר כי: "העמותה שמחה וגאה על שיתוף הפעולה שנחתם. חברת SP מצרפלס היא שותפה נהדרת לחזון הספורטיבי והחברתי של הקבוצה. הסכם החסות מקרב אותנו להגשמת היעדים הספורטיביים הגבוהים שהצבנו לעצמנו".

"מעבר לערך הכספי, מדובר בחיבור עם אנשים חיוביים שמבינים את הצורך והשוני של קבוצת האוהדים הפועל SP תל אביב. בהזדמנות זאת אנו מבקשים להודות למפעל מצרפלס, מר שלומי פרישמן ומר בנצי סבח על הירתמותם המהירה ונכונותם להשקיע בנו בתקופה הקרובה", סיכם זייצ'יק.
 
שלומי פרישמן, מנכ"ל חברת SP מצרפלס אמר כי: "מדובר בהשקעה בקבוצה מיוחדת, הן בפעילותה הספורטיבית והן בתרומתה לחברה, המנוהלת באופן ייחודי בנוף הספורטיבי ישראל ואנו שמחים לשתף איתם פעולה".

נאור: זאת זכות מבחינתנו לשמח ילדים




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */