יום ראשון, 21.12.2025 שעה 05:25

ברצלונה, ולנסיה, גלאקסי ועכשיו הוועד האולימפי

הרבלייף השיקה את קו מוצרי הספורט והבריאות החדשים שלה והודיעה כי ד"ר ירום מונה ליועץ החברה הבינלאומית. ד"ר ירום: "הספורטאים שלנו ירוויחו"

|
ד
ד"ר יוני ירום באירוע של הרבלייף (גיא איזנר)

לאחר שברצלונה ומכבי חיפה חתמו על חוזה אימוץ עם חברת 'הרבלייף' שמתמחה בתוספות תזונה לספורטאים , גם הוועד האולימפי הישראלי מתחיל לשתף פעולה עם החברה. 

חברת הרבלייף קיימה היום (שלישי) בוועד האולימפי את ארוע השקת מוצרי קו הספורט והבריאות החדשים שלה והודיעה כי ד"ר יוני ירום המנהל הרפואי של מכון שיקום הספורטאים, MEDIX, שם עברו שחקני כדורסל, כדורגל, טניסאים ומתעמתלים מהארץ ומחו"ל, ימונה ליועץ החברה הבינלאומית בתחומי התזונה לספורטאים.

ירום דיבר על היתרונות שהחברה תיתן לספורטאים: "זה עניין של תקן עולמי, כל ועד אולימפי צריך חברה שתלווה אותו. כמובן שבסופו של דבר חומרים שמשפרים ביצועים ונותנים יתרונות הם חומרים אסורים ובזה אנחנו לא עוסקים אבל אני חושב שהספורטאים הישראלים ירוויחו מהאימוץ".

החברה שמקורות המחקר שלה נמצאים בלוס אנג'לס התחילה את הקשר הישיר שלה לספורט דרך הלוס אנג'לס גלקסי כנותנת חסות, מאז שמה לה למטרה להיות חלק מהחיים הספורטיבים של מיטב הקבוצות בעולם.

ארוע ההשקה של קו תוספי המזון

כחלק מהמגמה הזאת הצליחו הנציגים להחתים את ברצלונה על חוזה אימוץ ולפני כחודש גם מכבי חיפה בארץ. על המהלך שהכניס בעצם את תוספי המזון של החברה לכדורגל הישראלי באופן רשמי אמר נציג החברה בלונדון, ג'וליון קאטיולי: "פילוסופיית ההתקשרות שלנו בקשרים עם מועדונים היא להגיע לנציגה הבולטת ביותר של אותה מדינה ולכן בחרנו במכבי חיפה כנציגתנו".

הרבלייף (עמית מצפה)
ד"ר ירום (שמאל) במעמד החתימה עם מכבי חיפה (עמית מצפה)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */