יום שישי, 19.12.2025 שעה 18:06
ליגה לאומית 25-26
3218-3515מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2422-2515הפועל כפר שלם5
2321-2515מ.ס כפר קאסם6
2221-2316מ.ס קריית ים7
2120-2215הפועל ר"ג8
2018-1915הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1535-2716מכבי יפו13
1526-1516בני יהודה14
1421-1915הפועל חדרה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

פוצצה מכירת ב"ש על רקע העברת בניון לליברפול

אלונה ברקת דורשת שאלי זינו יעביר לידיה 5 אחוזים מכרטיסו של קפטן הנבחרת. גם פגישה מרתונית בין זינו וראש העיר, יעקב טרנר, לא הניבה תוצאות

|
אלונה ברקת. הקבוצה עדיין לא שלה
אלונה ברקת. הקבוצה עדיין לא שלה
עסקת מכירתה של הפועל ב"ש לאלונה ברקת, פוצצה היום (רביעי) לאחר שאשת העסקים החליטה להכניס לרכישה סעיפים שעל-פיהם לא סוכם מראש עם יו"ר הקבוצה, אלי זינו.

זינו אמור לשלשל לכיסו סכום נכבד מהעברתו של יוסי בניון מווסטהאם לליברפול מאחר והוא מחזיק ב-5 אחוזים מכרטיסו של הקשר, אותם דורשת ברקת להעביר לידיה.

כמו כן ברקת דורשת בעלות על מתחם אצטדיון וסרמיל, מגרשה הביתי של הפועל ב"ש דבר נוסף שהביא לפיצוץ העסקה היא העובדה שעיריית ב"ש רוצה שברקת תשקיע חצי מיליון ש"ח במחלקת הנוער של הקבוצה, דבר שאליו אשת העסקים לא מוכנה להתחייב.

בנוסף ברקת דורשת מראש עיריית ב"ש, יעקב טרנר, שיתחייב לכך שהעירייה תעביר לידיה 2 מיליון ש"ח כל שנה מרגע רכישת הקבוצה, דבר שאליו טרנר לא מוכן להתחייב.

הצדדים נפגשו במשך שעות אחר-הצהרים ויצאו מהפגישה עם מעט אופטימיות כאשר חלה התקרבות מסויימים. זינו נפגש מאוחר יותר עם יעקב טרנר, ראש עיריית באר שבע. בפגישה שארכה 4 שעות ניסו השניים להגיע לעמק השווה בשלושת הנושאים הבוערים: מכירת בניון לליברפול, הבעלות על איצטדיון וסרמיל וכרטיסו של אליניב ברדה. כאמור, הפגישה המרתונית נסתיימה ללא תוצאות.

אלי זינו אמר ל-ONE בנושא: "הכל כפי שהיה אתמול, אני לא מכחיש ולא מאשר על הדרישה לקבל כסף מעסקת בניון. אני צריך להישאר עם החובות של הקבוצה עד מכירתה ואף אחד לא ייקח לי את הזכויות וישאיר את החובות.


צפו באלי זינו מתייחס לפיצוץ העסקה

"אלונה ברקת רוצה לקנות את הקבוצה, היא צריכה לקחת את החובות והזכויות מהיום הראשון. בנוסף אני רוצה שראש העיר ימצא לי מחליף מהעונה הבאה. אני לא רוצה להיות יו"ר ב"ש, יש גבול לפראייריות ויש גבול לוויתורים ולכל דבר שאני מוכן לעשות".


זינו נכנס לפגישה בלשכת ראש העיר (גבע תלם)
זינו נכנס לפגישה בלשכת ראש העיר (גבע תלם)

ברקת מגיעה לכדורגל מתחום ההייטק. בן-זוגה של ברקת הוא ממייסדי ההייטק המובילים בישראל וממייסדי צ'ק פוינט. לברקת ניסיון עשיר בארץ ובארה"ב בניהול עיסקי ובפעילות חברתית. היום ברקת עומדת בראש BRM מכון למחקר חברתי באוניברסיטת ת"א.



ברקת, אשת עסקים מתל אביב, בדקה בעונה שעברה אפשרות להיכנס כשותפה במכבי תל-אביב אולם הדבר לא יצא אל הפועל. כבר עתה ברור כי בעקבות זינו יעזבו כל חברי ההנהלה הקשורים אליו. אוהדי באר-שבע העבירו מסרים חמים לברקת ואיחלו לה הצלחה מלאה כשהם מבטיחים גיבוי מלא כדי להתסער על הליגה. ברקת הנמיכה ציפיות וביקשה מהאוהדים סבלנות. היו כאלה שאף ייעצו לה לשלם כל סכום לזינו – העיקר שיעזוב.

סייעה בהכנת הכתבה: מיכל גרונדלנד



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */