רומן יקר: אברמוביץ' ייפרד מחצי מהונו
אאוץ': פירסומים שהאוליגרך מנהל רומן עם דוגמנית בת 23 גרמו לאישתו להתגרש ממנו ולהגיש לו חשבון יקר במיוחד - 5.5 מיליארד ליש"ט. צ'לסי לא תיפגע
מערכת ONE
|

רומן אברמוביץ' ואירנה. מעתה, כבר לא ביחד (רויטרס)
רומן אברמוביץ' התגרש מאישתו מזה 15 שנה, אירנה. המליארדר הרוסי, שמשמש כבעלים של קבוצת הכדורגל של צ'לסי, ייאלץ לשלם ביוקר על הגירושין.
הפרידה הנ"ל מגיע בתזמון חשוד לאחר שבשנה שעברה פרסם הצהובון "news of the world" שאברמוביץ' מנהל רומן עם דוגמנית בת 23.
סמוך לאחר מכן נצפתה אירנה, דיילת בעברה, כשהיא מפקידה בידי בית משפט לונדוני מסמכי גירושין. דובריו של אברמוביץ' מסרו שהגירושין לא ישפיעו על נכסיו של האוליגרך, ובכללם, קבוצת צ'לסי.
עפ"י העיתונות הבריטית, האוליגרך ייפרד מסכום של 5.5 מיליארד ליש"ט, כמחצית מהונו של האדם שמדורג במקום ה-11 ברשימת עשירי העולם.
עפ"י דוברו של אברמוביץ' הוא הגיע להסכם מחוץ לכתלי בית המשפט עם אישתו בו נקבע הסכום שישולם לה במסגרת הסדר הגירושין.
רומן בן ה-39 נישא לאירנה אי שם בשנת 1990 ולזוג הלא כל-כך מאושר יש חמישה ילדים. לא ידוע אצל מי מההורים ישהו הצאצאים מעתה ואליך.
המיליארדר רומן אברמוביץ נולד ברוסיה ב- 1966 וגדל אצל דודו לאחר שהתייתם כבר בגיל 4. אברמוביץ' החל לטפס אט אט. הוא שירת בצבא הרוסי, למד בקולג' טכנולוגי ואחר כך ייסד קואופרטיב בשם Uyat .
באמצע שנות ה- 90 כבר היה דירקטור בחברת הנפט הסיבירית. עם נפילת הקומוניזם הוא השתלט על חברת הנפט הענקית סיבנפט (היה שותפו של בוריס ברזובסקי).
לפני יותר משנה מכר את אחזקותיו לחברת גזפרום תמורת 13 מיליארד דולר (גזפרום שולטת בחמישית מעתודות הגז הטבעי בעולם – ובתקופת אריק שרון כשר תשתיות אף תכננה להעביר גז טבעי לישראל באמצעות צינור דרך תורכיה). על פי דיווחים אברמוביץ מחזיק נכסים נזילים בשווי של 15 מיליארד דולר.
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */