נשים: רמת חן ניצחה בדרך לפלייאוף
במשחק על הכרטיס הרביעי לפלייאוף ניצחה רמת חן 58:70 את רעננה/הרצליה. אשדוד, שגם לה סיכוי, הובסה ברמלה. בני יהודה הפתיעה ברמה"ש
ליעד לנדאו
|

מירב דורי. ניצחון חשוב בדרך לפלייאוף
מחזור אחד לסיום הפלייאוף העליון בליגת הנשים והמאבק על הכרטיס האחרון לחצי הגמר בשיאו. היום (שני) ניצחה רמת חן מול בנות רעננה/הרצליה הותיר את האחרונות מחוץ לתמונה.
אשדוד הפסידה ברמלה ותקווה לניצחון מול רמה"ש בשבוע הבא ולהפסד של רמת חן מול רמלה. סל ניצחון של נטאשה בראקט הקנה לבני יהודה ניצחון מפתיע ברמה"ש.
רעננה/הרצליה – מכבי רמת חן 70:58
שתי הקבוצות עלו בידיעה שהפסד יחסל את סיכויי העלייה לפלייאוף. הרבע הראשון התאפיין במשחק מפוזר ואיבודים רבים בשתי הקבוצות ובסיומו שוויון 19:19.
ברבע השני נמשך המשחק החלש, אך משחק טוב של דטרינה וויט (עלתה לשחק פצועה) ומירב דורי הוליכו את רמת חן לריצה 0-7 וליתרון 24:29. לאחר מכן קלעה טמישה ג'קסון 5 נק' רצופות והוליכה את רמת חן ל-26:34.
מאותו רגע הפסיקו בשתי הקבוצות לשחק בהתקפה ולא קלעו במשך דקות רבות. שלשה של חן נוסל מרעננה/הרצליה קבעה את תוצאת המחצית, 31:37 לרמת חן.
הרבע השלישי נמשך גם הוא בשליטת חניכותיו של שיקי פלח שרצו 2-12 ועלו ליתרון שיא 33:49. שיירה איליי נכנסה למשחק, המארחות רצו 0-7 והורידו ל-49:40, אך כאן אזל כוחן ועד לסיום לא נרשם שינוי ובסיום 58:70 לרמת חן.
 |
| שיקי פלח. רמת חן בדרך לפיינל פור? |
בעקבות ההפסד יצאו חניכותיו של טל נתן מתמונת הפלייאוף בעוד רמת חן בעמדה מצוינת לתפיסת הכרטיס הרביעי והאחרון לפלייאוף.
הרבו לקלוע לרמת חן: תמרה מור 21 נק', טמישה ג'קסון 16 (6/7 מהשדה), מירב דורי 10 נק'. לרעננה/הרצליה: שיירה איליי 16 נק', אורנית שוורץ 12 נק'.
אליצור רמלה – מכבי אשדוד 72:94
מוליכת הטבלה ומחזיקת הגביע הטריה, אליצור רמלה, אירחה בביתה את מכבי אשדוד, שמצידה ידעה שהיא חייבת לגנוב ניצחון בכדי לשפר את סיכוייה לכרטיס בפלייאוף.
המשחק החל צמוד ובסוף הרבע הראשון הוליכה רמלה 20:25. בתחילת הרבע השני לחצו חניכותיו של אלי רבי על הדוושה ועלו ל-25:38, אך אשדוד עברה להגנה אישית והצליחה לצמצם ל-40:44 לטובת רמלה במחצית.
 |
| אלי רבי. מחזיקת הגביע שולטת גם בליגה |
המשחק המשיך להיות צמוד ובדקה ה-27 נרשם שיוויון 50:50, אך מאותו הרגע רצה רמלה 6:15 וסיימה את הרבע ביתרון 59:65.
ברבע הרביעי השתלטה רמלה לחלוטין על המשחק ובהנהגתן של אינה גורביץ' הוותיקה ומוניק קורי, הבטיחה את הניצחון, וסיבכה את סיכויי אשדוד למקום בפלייאוף. כעת על אשדוד לנצח בשבוע הבא מול רמה"ש והיא תלויה בתוצאת המשחק בין רמלה ורמת חן.
ברמלה הצטיינו: מוניק קורי עם 30 נק' (9 אס' ו-7 ריב') ואינה גורביץ' שקלעה 22 נק'. לאשדוד: ברנדי מקיין 21 נק', אדווינה בראון 20 נק'.
אנדה רמה"ש – בני יהודה 70:68
הפתעה התרחשה באולם אורנים ברמה"ש, כשבני יהודה רשמה ניצחון דרמטי על אנדה המקומית. נתחיל מהסוף, במצב של 67:68 לזכות בני יהודה עמדה ג'ניפר פליישר מרמה"ש על הקו וקלעה רק זריקה אחת שכפתה שוויון 68:68.
בני יהודה לקחה פסק זמן והכדור האחרון הלך לנטאשה בראקט ש-3 שניות לסיום קלעה סל וסחטה עבירה שקבעה 68:70 לבני יהודה. את זריקת העונשין החטיאה בראקט בכוונה ולא הותירה למארחות זמן להשוות.
 |
| אורנה אוסטפלד. הפסד מפתיע לרמת השרון |
המשחק עצמו היה צמוד מתחילתו עד סופו כאשר במחצית שיוויון 31:31 ובסוף הרבע השלישי 51:51, משחק מצוין של ג'ניפר פליישר מרמה"ש הוליך את המקומיות ליתרון 3 נק', 2 דק' לסיום. אך כאמור, הכדור האחרון היה בידיה של בראקט שניצחה את המשחק.
הרבו לקלוע לבני יהודה: דיונה ג'קסון 18 נק' ו-12 ריב', נטאשה בראקט 16 נק', ריבי גרינבויים וקריסטל ג'ונסון 14 כ"א. לרמה"ש:ג'ניפר פליישר 24 נק' ו-13 ריב', דיאנה ג'קסון 14 נק'.
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */