"אף אחד לא בועט כמו זלאטן"
חלוץ נבחרת שבדיה קיבל תמיכה ממקום לא צפוי - להקת רוק מקומית הוציאה שיר על שמו לקראת המונדיאל. המבצע: ילד בן 7, אוהד שרוף של איברהימוביץ'
מערכת ONE
|

זלאטן איברהימוביץ'. יש לו שיר
"אף אחד לא בועט את הכדור טוב יותר מזלאטן איברהימוביץ'" - מילים אלו אפשר לשמוע בשיר של להקה שבדית שאיך להגיד, לא ממש ראו את ביצועי החלוץ השנה ביובנטוס.
"לפני שנה וחצי אני וחבריי ניגנו במרתף", סיפר מנהיג הלהקה, פרדריק אנדרסן, "פתאום יצאה לי שורה שאומרת: אף אחד לא בועט בכדור כמו זלאטן - אמרתי זלאטן!
אנדרסן הוא מנהיג להקת רוק ששמע ילד בן 7 (בן של חבר טוב) לא מפסיק לדבר על חלוץ נבחרת שבדיה והקבוצה האיטלקית, יובנטוס.
באותו היום שהלהקה חיברה את השיר הוחלט כי מי שיבצע אותו יהיה לא אחר מהאוהד הקטן, שבזכותו יצא השיר, פראנס ג'פסון. למרות שמדובר בילד מאוד ביישן, הוא לא היסס להצעה הקוסמת.
לאחר שהקליטו את השיר, פנתה הלהקה לצלם קליפ. המיקום שנבחר היה מאלמו, עיירה שבדית בה נולד איברהימוביץ' ונודעת בהיותה איזור שמיושב בעיקר על ידי מהגרים (כמו החלוץ עצמו שנולד בסרביה).
במאלמו נחשב החלוץ להרבה יותר מכוכב, אפילו אליל. עם תחילת צילומי הקליפ נאספו עשרות אוהדים שרצו לקחת חלק בשיר.
למרות שהשיר צפוי לצבור תאוצה לקראת המונדיאל, הוא לא ממש חדש. כבר לפני שנה וחצי עלה הרעיון וככל הנראה הלהקה החליטה על העניין (לא במקרה) 12 יום לפני הרגע הגדול.
|
| לא מאמינים שיש שיר כזה? צפו בכתבת הווידאו |
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */