גילי לנדאו חתם בהפועל באר-שבע
פרסום ראשון: המאמן חוזר לאמן וינסה להעלות את בירת הנגב בחזרה לליגת-העל. לנדאו ל-ONE: "אני שמח לחזור לב"ש ומקווה שנצליח להעמיד קבוצה ראויה"
אריאל גולד
|

גילי לנדאו. חוזר לקווים
המאמן גילי לנדאו חתם היום (רביעי) בהפועל באר-שבע מהליגה הלאומית.
לנדאו חוזר לקדנציה שנייה בקבוצה אותה אימן בעבר בליגה הלאומית אך לא הצליח להעלות אותה לליגת-העל. לנדאו מגיע במקומו של מרקו בלבלו, שאף הוא כשל העונה במשימה לחזור לליגת-העל.
לנדאו חתם על החוזה עד סוף העונה, לדברי מנכ"ל הקבוצה יוסי אורה, ובמידה ויצליח לשדרג אותה הוא עשוי להמשיך לעונה נוספת.
לנדאו אמר לכתבנו מאור דויטש רגעים ספורים לאחר החתימה: "אני שמח לחזור להפועל באר-שבע. עכשיו אני הולך הביתה לחשוב ולתכנן את העונה הבאה בכובד ראש. אני מקווה שנצליח להעמיד קבוצה ראויה".
עדיין לא ברור איזה סגל שחקנים יעמוד לרשותו של לנדאו, זאת מאחר שהקבוצה מצויה בקשיים כלכליים לא פשוטים.
שלושת הזרים, הבלם גבריאל ווחין והחלוצים דרקו ג'וקיץ' והניגרי אנגוי אלומיידה שוחררו, ויבואו במקומם שלושה זרים אחרים.
גם רוב שחקני הרכש של הקבוצה לא ימשיכו בעונה הקרובה ועדיין לא ידוע אם כל המושאלים - תומר חליבה, אביתר אילוז, אלעד בונפלד ויניב אלול יחזרו.
גם עתידו של הקשר הצעיר יחיאל צגאי עדיין לוט בערפל, ומספר קבוצות בליגת-העל וביניהן מכבי נתניה והכח עמידר ר"ג חושקות בשירותיו.
אלי זינו רצה למנות בהתחלה את ניר קלינגר, אבל בגלל פערים כספיים גדולים הוחלט ללכת על לנדאו.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */