רומנצב וסיומין מועמדים לאימון בית"ר
גאידמק מעוניין בדובר רוסית לבית"ר י-ם - מאמני נבחרת רוסיה בעבר עונים על הדרישה. יוסי מילשטיין מכחיש כי דן עם דדש במינויו ליו"ר במקום שקלאר

אולג רומנצב. המאמן ינחת בבית וגן? (רויטרס)
מועמדתו של אברהם גרנט לאימון בית"ר 014 ירושלים ירדה מהפרק כמעט בוודאות. ארקדי גאידמק, הבוס של בית"ר, מעוניין להביא לבית וגן מאמן בעל שיעור קומה והשמות שעולים הם של המאמנים הרוסי אולג רומנצב ויורי סיומין, מאמני נבחרת רוסיה בעבר.
זה לא סוד שאחד השיקולים של גאידמק בבחירת המאמן הוא עניין השפה ולמאמנים הרוסים הבכירים המוצעים למשרת המאמן יש יתרון קל על פני האחרים.
לואיס פרננדז וטיבריוס דראו יצאו לחופשה בצרפת ויחזרו לארץ ביום רביעי. גם שחקני בית"ר ירושלים קיבלו חופשה ויחזרו להתאמן רק ביום שלישי, תחת הדרכתו של עוזר המאמן, גיא עזורי.
בבית"ר יחלו כבר ממחר (שני) לשבת עם חלק מהשחקנים על מנת לסכם ולחתום איתם על חוזים לשנים הבאות. ולדימיר שקלאר, יו"ר הקבוצה, אמר ל-ONE: "אנחנו מתחילים מהשבוע להתכונן לעונה הבאה וממחר מתחילים לשבת עם השחקנים".
הראשון שייחתם עמו חוזה הוא החלוץ ברק יצחקי, שצפוי לסגור חוזה ל-4 שנים בבירה. יצחקי, שחזר לסגל הקבוצה בשבת ואף הבקיע את שער השוויון לזכות בית"ר, מוערך מאוד בקרב הנהלת הקבוצה ועזיבתו של לואיס פרננדז לא אמורה לשנות דבר בנוגע להחתמתו של החלוץ הצעיר.
יצחקי ל-ONE: "עדיין לא דיברו איתי בעניין הזה. את כל הדברים עם בית"ר סיכמתי כבר. בקבוצה קיבלו החלטה להקפיא את חתימת החוזים ואני מקווה שבסופו של דבר אהיה שחקן של בית"ר. נשאר רק לסגור כמה דברים קטנים והכל יהיה בסדר".
מאור מליקסון, שקיבל במשחק של בית"ר באשדוד את האדום השלישי שלו העונה, לא יעמוד בפני ועדת משמעת פנימית של הקבוצה. בקבוצה לא מוצאים לנכון להעמיד את השחקן לדין לאור העובדה שהאדום נשלף לאחר עבירה ספורטיבית.
דוד אגאנסו, החלוץ הספרדי של בית"ר, יפרד ככל הנראה מהקבוצה בסיום העונה. לאגאנסו, שכרטיס השחקן שלו שייך לקבוצת סנטאנדר הספרדית, אין חוזה לעונה הבאה ועזיבתו בסוף העונה של לואיס פרננדז תורמת רבות להחלטה של החלוץ לא להמשיך.
בבית"ר ממשיכים להבטיח כי מאמן בעל שם יגיע למועדון. שקלאר התייחס בביטול לפרסומים שונים על אפשרות שיעזוב את הקבוצה או על פיחות במעמדו בעונה הבאה. אנשים בסביבתו של היו"ר אומרים כי כל הפרסומים בנושא מכוונים על מנת לפגוע ביו"ר ובמורל שלו.
עוזרו האישי של ארקדי גאידמק, יוסי מילשטיין, הכחיש כי נפגש בחשאי עם משה דדש כדי למנות אותו ליו"ר במקום ולדימיר שקלאר. מילשטיין ל-ONE: "אני מיודד עם משה דדש, נפגשתי איתו בלילה, כדי להכנס למועדון לילה עם חברים שהגיעו מרוסיה".
מחר יבקרו שחקני בית"ר בביה"ח "דנה" לילדים לכבוד יום העצמאות המתקרב.כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */