החל ממחר: הפועל תל-אביב ללא הנהלה
ההתפטרות של קבוצת מוני הראל תיכנס לתוקף מחר - הנהלה אחרת לא מונתה. קבוצת לבייב לא מתכוונת לקחת על עצמה את הפועל תל-אביב לפני סוף העונה
אבי סופר
|

מוני הראל. ממחר: כבר לא הבוס
מחר (חמישי) אמורה הפועל תל-אביב להישאר ללא ההנהלה - זאת לאחר שעשרת הימים שקצבה קבוצת הראל לסמי סגול ולחיים רמון, יפוגו.
כזכור, קבוצת הניהול התפטרה לאחר מינויו של אברהם גרנט למאמן הפועל תל-אביב לעונה הבאה על-ידי לב לבייב.
נכון לעכשיו, אין הודעה על מינוי הנהלה חדשה תחת ההנהלה העוזבת.
ל-ONE נודע כי מגעים בעניין מתנהלים אך נכון לעכשיו אין כל חדש בעניין. קבוצת הראל נחושה בדעתה להשתחרר מחר מתפקידה, וכרגע אין בכוונת החברים להאריך את כהונתם.
אחד השמות שהועלו כחלופות לתפקיד היושב ראש הוא מנכ"ל "קניוני עזריאלי", נדיר פאר, המכהן גם היום כחבר דירקטוריון.
יצוין כי כל הנהלה שתמונה תעבוד בקבוצה עד תחילת העונה הבאה - אז אמורים להשתלט על הפועל אנשי קבוצת לבייב.
בקבוצת הניהול הנוכחית של הפועל העלו רעיון ולפיו אנשי לבייב יקחו על עצמם את הקבוצה כבר מעכשיו, אולם בקבוצת לבייב פוסלים את הרעיון.
 |
| שמעון גרשון. הפועל מול מכבי חיפה בחצי-הגמר |
היום קיבלו שחקני הפועל תל-אביב יום חופש מאימונים לאחר ההפסד אמש 2:1 להפועל נצרת-עילית בגביע הטוטו.
הקבוצה תפגוש בחצי-הגמר את מכבי חיפה (ראה ידיעה נפרדת).
מחר תשוב הפועל להתאמן ולמעשה תחל בהכנות למשחק הבית נגד הפועל פתח-תקוה. לסגל הקבוצה צפויים לחזור השחקנים הבכירים שקיבלו שחרור ממשחק גביע הטוטו אתמול.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */