ווקר למיאמי בטרייד הגדול בהיסטוריה
5 קבוצות נ.ב.א החליפו 13 שחקנים: הפורוורד עזב את בוסטון להיט, שקיבלו גם את ג'ייסון וויליאמס - אדי ג'ונס לממפיס. שאקיל חתם ל-5 שנים במיאמי.
מערכת ONE
|

אנטואן ווקר. נשאר במזרח (רויטרס)
הטרייד הגדול ביותר בתולדות הנ.ב.א במסגרתו מעורבים 13 שחקנים וחמש קבוצות נסגר הלילה (בין שלישי לרביעי). חמש הקבוצות הן ממפיס גריזליס, יוטה ג'אז, ניו-אורלינס הורנטס, בוסטון סלטיקס ומיאמי היט, שעומדת במרכז.
ההיט צירפו את השחקן הבולט ביותר מבין ה-13 - אנטואן ווקר, שעוזב שוב את בוסטון. כמו כן קיבלה מיאמי
מממפיס את הרכז ג'ייסון וויליאמס, הקלעי אנדרה אמט והסמול-פורוורד ג'יימס פוסי. בנוסף, קיבלו ההיט מניו-אורלינס הורנטס את זכויות הדראפט עבור הסנטר הספרדי הענק, רוברטו דואנייס.
אדי ג'ונס עבר ממיאמי לממפיס, שקיבלה גם את ראול לופז מיוטה והעבירה לג'אז את גרג אוסטרטאג. יוטה
העבירה לבוסטון את קרטיס בורצ'אד וכמו כן סגרו הסלטיקס עם מיאמי על קבלת קווינטל וודס, זכויות הדראפט עבור הסנטר הספרדי רוברטו מיראלס, שתי בחירות בסיבוב השני בדראפט וסכום כסף.
ניו-אורלינס קיבלה את רסואל באטלר ממיאמי ואת קירק סניידר מיוטה.
שאקיל אוניל החליט לוותר על סכומי כסף לא קטנים וחתם על חוזה חדש ל-5 העונות הבאות במיאמי.
שאק ויתר על חוזהו לעונה הבאה בסך 30.8 מיליון דולר, אבל לא צריך לרחם עליו - במסגרת חוזהו החדש ירוויח הסנטר 100 מיליון דולר. "רק" 20 מיליון דולר לעונה.
סוכנו של אוניל אמר שהסנטר הוא עדיין השחקן עם השכר הממוצע הגבוה ביותר לעונה בנ.ב.א.
"אני נרגש מאוד על ההסכם החדש עם ההיט", אמר אוניל. "החוזה הזה מאפשר לי לדאוג לכל המטרות הכלכליות של משפחתי לטווח הארוך ובו בעת נותן להיט את היכולת לצרף שחקנים להם אנו זקוקים כדי לזכות באליפות".
רוברט הורי, ששיחק תפקיד חשוב בזכיית סן-אנטוניו באליפות בעונה החולפת, האריך בעונה נוספת את חוזהו בספרס. האלופה גם החתימה ארגנטיני נוסף לצדו של מנו ג'ינובילי - פבריציו אוברטו, ששיחק בעונה שעברה בוולנסיה וקבע ממוצעים של 14.2 נקודות ו-7.3 ריבאונדים בליגה הספרדית.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */