יום ראשון, 21.12.2025 שעה 19:37
ליגה לאומית 25-26
3218-3515מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2422-2515הפועל כפר שלם5
2321-2515מ.ס כפר קאסם6
2221-2316מ.ס קריית ים7
2120-2215הפועל ר"ג8
2018-1915הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1535-2716מכבי יפו13
1526-1516בני יהודה14
1421-1915הפועל חדרה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

"אני מאושר - נתניה שייכת לליגת-העל"

עטר חזר לליגה הבכירה: מקווה לתקוע שם יתד. אשר אלון: הוא המועמד המוביל לעונה הבאה - המטרה היא לשרוד. האוהדים חגגו וקראו להחלפת המאמן. (וידאו)

|
אוהדי נתניה חוגגים את העלייה בקופסה (אלי גבעוני)
אוהדי נתניה חוגגים את העלייה בקופסה (אלי גבעוני)
עונה קשה עברה על מכבי נתניה, היא יכלה להבטיח את העלייה לליגת-העל כבר מזמן אבל פעם אחר פעם בעטה בדלי ואפשרה לקבוצות אחרות להדביק אותה. למזלה - אף אחד לא לקח אתמה שהיא נתנה.

אוהדי נתניה כבר הכינו את החגיגות ליום שבת, אבל אז הגיע ההפסד הביתי 2:1 לעירוני רמה"ש. למזלם של ראובן עטר וחניכיו הפועל עכו נוצחה בקרית-שמונה, והיום (שבת) הגיע התיקו של ראשל"צ מול רעננה, שהבטיח סופית את העלייה.

מאות אוהדים צהובים-שחורים יצאו בסיום המשחק בראשל"צ לחגוג במגרש הקופסה בעיר, השחקנים הצטרפו ובנתניה הוציאו את בקבוקי השמפניה שהוכנו עוד בשבת.

האוהדים הרימו את השחקנים על הכתפיים, וחלקם אף דרש מהבעלים אשר אלון להביא מאמן אחר במקומו של עטר.

עטר, שלא הגיע לחגיגות בקופסה, אמר ל-ONE אחרי העלייה: "אני מאושר. עבדנו קשה, ובסוף זה השתלם לנו. כל הכבוד לשחקנים. נתניה זה מועדון ששייך באופן טבעי לליגת-העל, ואני מקווה לתקוע שם יתד. אני מודה לאוהדים על התמיכה הרבה".

אלון: "מגיע לנו לשמוח, עבדנו קשה בשביל זה. מה שהיה פה היום זה פרץ ספונטני של אוהדים שהראה שיש לנו קהל עצום, גם כשזה לא מאורגן זה מספיק יפה. המטרה שלנו היא לשרוד בליגת-העל. עטר הוא המועמד המועדף להישאר במכבי נתניה בשנה הבאה, כל הכבוד לו ולשחקנים על העלייה".


אשר אלון ונתניה חוגגים עלייה לליגת-העל
קובי בלדב: "האמנו מהתחלה שנעשה את זה. המקום של מכבי נתניה בתור מועדון גדול עם המון אוהדים הוא בליגת-העל. אני מאמין בקבוצה הזו ויש לנו מה למכור גם בליגת-העל. ביום שבת נחגוג בצורה מאורגנת בעיר, בינתיים האוהדים שלנו ארגנו חגיגה ספונטנית וזה היה יפה מאוד. כל הכבוד למאמן ולשחקנים, להתראות בשנה הבאה בליגת-העל".

השוער אבי פרץ, אחד ממצטייני העונה אמר: "זה רגע מאושר שהיה שווה להזיע בשבילו כל השנה. יומיים היינו במתח אחרי שבשבת הפסדנו, אבל היום השלמנו את המשימה. אני בטוח שלא נהיה בשר תותחים בליגת-העל. נתניה זה מועדון גדול, התרומה של עטר לעלייה היתה מכרעת".

גולן חרמון: "זו היתה שנה מצוינת. הגיע לנו לעלות ואני שמח שעשינו את זה. הלך לנו קצת קשה בסוף, אבל מה שיזכרו זה שעלינו ליגה וזה מה שהכי חשוב. עכשיו העיניים נשואות לליגת-העל. יש לנו הרבה מה להוכיח".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */