יום שבת, 21.03.2026 שעה 18:13
ליגה אמריקאית 26-27
 מזרח 
103-114ניו יורק סיטי1
102-84נאשוויל2
76-64אינטר מיאמי3
75-44ניו יורק רד בולס4
64-44די.סי. יונייטד5
55-44שארלוט6
44-54שיקאגו פייר7
47-44טורונטו8
36-73ניו אינגלנד רבולושן9
38-54אטלנטה יונייטד10
38-34סינסינטי11
310-44מונטריאול12
312-54אורלנדו סיטי13
26-44קולומבוס קרו14
07-24פילדלפיה יוניון15
 מערב 
121-144ונקובר ווייטקאפס1
120-84FC לוס אנג'לס2
103-114סן דייגו אפ.סי3
91-64סן חוזה ארת'קווייקס4
92-54סיאטל סאונדרס5
95-74ריאל סולט לייק6
66-74קולורדו ראפידס7
65-53יוסטון דינמו8
56-64דאלאס9
47-64לוס אנג'לס גלאקסי10
47-54אוסטין11
47-44קנזס סיטי12
411-44מינסוטה יונייטד13
311-64פורטלנד טימברס14
16-14סנט לואיס סיטי15

תחת אבטחה כבדה: עלילות מסי בהודו ממשיכות

אחרי המחדל ביום הראשון בקולקטה, הפרעוש הגיע להידרבאד, השתתף במשחק ראווה של 7 על 7 ופגש את ראש ממשלת טלנגאנה באירוע שכלל מעל 2,000 שוטרים

|
מסי בהודו (צילום מסך)
מסי בהודו (צילום מסך)

היום השני לביקורו של ליאו מסי בהודו עמד בסימן ניסיון מובהק להחזיר שליטה, סדר ותדמית אחרי הדרמה והכאוס של היום הראשון. הכוכב הארגנטינאי המשיך את סבב ארבע הערים שלו במדינה, כשהפעם הזרקור הופנה למומבאי, אך העננה שהגיעה מקולקטה המשיכה לרחף מעל הביקור כולו.

היום הראשון של המסע נחרת בזיכרון כפתיחה צורמת במיוחד. הופעתו הקצרה של מסי, שנמשכה כ-22 דקות בלבד באצטדיון סולט לייק בקולקטה, חשפה כשלים חמורים בארגון ובניהול הקהל. אלפי אוהדים זועמים, שלא הצליחו אפילו לראות את האליל הארגנטינאי, איבדו שליטה והאירוע הידרדר לכאוס שהדהד הרבה מעבר לגבולות הודו.

ראש ממשלת מערב בנגל, מאמטה באנרג'י, מיהרה להתנצל בפני מסי על האירועים החריגים וגינתה בפומבי את מה שכינתה "ניהול כושל" של האירוע. זמן קצר לאחר מכן נעצר מארגן הסיור, סאטאדרו דוטה, בנמל התעופה, צעד שהפך את הפרשה לשערורייה רשמית.

הבלגן בהודו (צילום מסך)הבלגן בהודו (צילום מסך)

לעומת זאת, התחנה השנייה בהיידראבאד סיפקה תמונה הפוכה לחלוטין. מסי, יחד עם לואיס סוארס ורודריגו דה פול, זכה לקבלת פנים חמה ומכובדת באצטדיון ראג'יב גנדי. הוא השתתף במשחק ראווה של 7 על 7, פגש את ראש ממשלת טלנגאנה רוואנת' רדי ואף נפגש עם יו"ר האופוזיציה בלוק סבהא, ראהול גנדי, כל זאת מול קהל נלהב, אך ממושמע.

אחרי הטלטלה בקולקטה, הרשויות במומבאי לא לקחו סיכונים. משטרת מומבאי הכריזה על היערכות ביטחונית רחבה לקראת היום השני, עם אמצעים המזכירים אירועי גביע עולם. מעל 2,000 שוטרים נפרסו סביב אצטדיון בראבורן, ביתו של מועדון הקריקט של הודו, וכן באזור אצטדיון וואנקהדה.

עלילות מסי בהודו נמשכות

ההיערכות כללה הקמת מגדלי תצפית, מחסומים נרחבים, מערכות כריזה ופיקוח בזמן אמת, הכל במטרה למנוע תרחיש חוזר של הכאוס מהיום הראשון. במומבאי הבהירו כי הפקת הלקחים הייתה מיידית וחד משמעית. במקביל, ההשלכות של אירועי קולקטה המשיכו להדהד בזירה הבין-לאומית. תדמיתה של העיר ספגה פגיעה קשה, כאשר כלי תקשורת מהשורה הראשונה בעולם הקדישו כותרות לאירועים. מ"הניו יורק טיימס" דרך "הגרדיאן" וה-BBC ועד כלי תקשורת בספרד ובצרפת, כולם עסקו במה שהוגדר ככאוס מטריד במיוחד.

"הניו יורק טיימס" פרסם כתבה נרחבת שבה ציין כי מסי כמעט ולא נראה באירוע, למרות שהיה אמור לשהות באצטדיון למעלה משעה. לפי הדיווח, אנשי האבטחה מיהרו להורידו מהדשא לנוכח המצב, והעיתון אף ציטט את מפקד המשטרה של מערב בנגל, רג'יב קומאר, ואת דברי המושל אננדה בוס במסיבת עיתונאים מיוחדת.

בדיווח האמריקאי הוזכרה גם ההתנצלות הרשמית של מאמטה באנרג'י והקמת ועדת בדיקה, לצד אמירה קצרה ולקונית של שר הספורט המקומי, ארופ ביסוואס: "לא אגיד דבר".

מסי באצטדיון בהודו (צילום מסך)מסי באצטדיון בהודו (צילום מסך)

הכתבה אף הציבה את האירוע בקונטקסט רחב יותר, כשהזכירה כי למרות שקולקטה נחשבת לבעלת קהל כדורגל גדול ונלהב, הקריקט נותר הספורט הפופולרי ביותר בהודו, נתון שמחדד את המתח בין הציפיות האדירות לביקורו של מסי לבין היכולת הארגונית לעמוד בהן.

כך, היום השני למסעו של ליאו מסי בהודו לא עסק רק באירועים עצמם, אלא בניסיון לשקם אמון, לשדר יציבות ולהוכיח שהכוכב הגדול בתולדות הכדורגל יכול להמשיך את ביקורו במדינה הענקית בלי שהחגיגה תצא משליטה שוב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */