יום שני, 16.02.2026 שעה 18:35

צפו: איומים מזעזעים של מאבטח לאוהד הפועל

חי תנעמי, מנוי, הוצא מהאולם ע"י האבטחה והובא לחדר, שם תיעד איומים וקללות נוראיים: "אחתוך לך את הידיים, אז**ן אותך ימנ**ק". וגם: תגובת ינאי

|
אוהדי הפועל תל אביב (רועי כפיר)
אוהדי הפועל תל אביב (רועי כפיר)

הפועל תל אביב נקמה ספורטיבית במכבי תל אביב על ההפסד בדרבי הראשון אי פעם ביורוליג, ואחרי שהצהובים צבעו את סופיה באדום, האדומים הפעם צבעו את תל אביב אדום עם 80:85 על עודד קטש והשחקנים שלו, אך רגע אחד ביציע, או אפילו מאחורי היציע, העיב על כל המשחק.

אוהד הפועל ת”א, מנוי של הקבוצה ופנליסט בפודקאסט הפועל ת”א ב-ONE, חי תנעמי, הוצא מהאולם על ידי חברת האבטחה. תנעמי נלקח לחדר קטן על ידי האבטחה, שם הוא תיעד את אחד המאבטחים פותח באיומים וקללות מזעזעים לעברו.

“קיללתי אותך?”, נפתח הסרטון עם שאלה של חי תנעמי. “נהיית אישה?”, ענה המאבטח. “למה אישה?”, ענה חי, ואז החל גל הקללות של המאבטח: “אני אז**ן אותך בת*ת ימנ**ק, מאתיים כמוך. שמעת? תסתכל על הפרצוף שלי טוב טוב, עוד פעם אחת אתה תראה אותי ברחוב ולא תוריד את הידיים אני אחתוך לך אותן יבן ז**ה”. כשהאוהד ניסה להגיב ישר המאבטח התפרץ ואמר לו “שתוק. חתיכת מנ**ק, אנשים כמוך צריך לז**ן איך שהם נולדים. חושבים שהם גברים ימנ**ק”. 

קללות ואיומים של האבטחה לעבר אוהד הפועל ת"א

עופר ינאי במהלך ראיון בתוכנית “שיחת היום” ב-ONE התייחס למקרה.

היה את הסיפור עם אוהד הקבוצה חי תנעמי, מאבטח איים עליו והוציא אותו, איומים שאני לא זוכר כאלו דברים, איך זה קורה? ראינו את הסרטון, מזעזע, אי אפשר לדבר ככה לאוהד לא משנה מה קורה, איך אתה רואה את זה?
"אני נגד אלימות ושפה של אלימות, מבחינת הנושא של ההוצאה זה משהו שהגיע בעקבות ויכוחים שלו עם האוהדים שם והזמינו את האבטחה”.

הוא כתב פוסט שזה בגלל שהוא אמר לך שאתה שמח עם אוהדים מבני עקיבא, זה מה שהוא כתב.
”הוא אכן אמר את זה וכל הסיפור שהוציאו אותו גיליתי אחר כך”.

אתה לא קשור לזה?
”לא”

מה עושים עם המאבטח?
”נטפל בזה כמובן, נשאיר את זה לצחי רייכנשטיין המנכ”ל”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */