יום שישי, 02.01.2026 שעה 09:29
ליגה לאומית 25-26
3519-3716מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2421-2516מ.ס כפר קאסם5
2424-2616הפועל כפר שלם6
2221-2316הפועל ר"ג7
2221-2316מ.ס קריית ים8
2119-2016הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1521-1916הפועל חדרה13
1535-2716מכבי יפו14
1526-1516בני יהודה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

מרטן: ראשון תהיה במאבקים, פ"ת רמה מעל

מאמן הכתומים אחרי חדרה: "צבירת הנקודות בצמרת הכי נמוכה שהייתה בשנים האחרונות, הפגרה באה בטוב". בר יוסף: "העונה הראשונה למאמן היא הכי קריטית"

|
דוד מרטן (שחר גרוס)
דוד מרטן (שחר גרוס)

הפועל ראשון לציון והפועל חדרה נפרדו הערב (שני) בתוצאת תיקו 1:1, רגע לפני היציאה לפגרה בת שלושה שבועות. עבור הקבוצה המארחת, היה זה משחק שני ברציפות ללא ניצחון בעוד האורחת, תחת רותם בר יוסף שמונה למאמן, לא מנוצחת כבר חמישה מחזורים.

"ב-11 על 10 כל כך הרבה זמן, אתה מוביל בסוף מחצית ורוצה לרדת ביתרון, אבל הלכנו אחורה יותר מדי במחצית השנייה. היינו יותר מדי אדישים ולא הפעלנו עליהם מספיק לחץ, הם התחילו לשלוח כדורים לרחבה שלנו ובקרוס אחד קיבלנו את הגול. חזרנו לעצמנו, הגענו למצבים הכי טובים גם בחיסרון מספרי. בסוף אלו תחושות טובות מצד אחד, כי בחיסרון מספרי להוציא נקודה זה בסדר, אבל גם יכולנו לקחת שלוש נקודות", סיכם מאמן הפועל ראשון לציון, דוד מרטן.

"ההרחקה? אני לא ראיתי את האדום, אבל אלו דברים שקורים וזה לא השפיע כי אלו דברים שמתגלגלים בסוף. יש טעויות במשחקי כדורגל ואנחנו לא נשענים על הדברים האלו", הוסיף. על החיסורים אמר: "ינקו נפצע וישב על הספסל עם 50% כשירות. היה חשוב לנו הניסיון מהספסל, אבל השוער השני עשה עבודה טובה. הפגרה באה לנו בטוב - נוכל לחדש אנרגיות לכולם ונחזור חדשים כדי לסיים את הסיבוב הראשון".

שחקני הפועל ראשון לציון חוגגים את שער היתרון (שחר גרוס)שחקני הפועל ראשון לציון חוגגים את שער היתרון (שחר גרוס)

על סיכויי העלייה אמר: "ראשון תהיה שם במאבקים, אבל להגיד לך מי תעלה אני לא יודע. מכבי פ"ת היא רמה מעל הליגה, אבל כל השאר הן שוויוניות. אנחנו רואים שצבירת הנקודות בצמרת היא הכי נמוכה שהייתה בשנים האחרונות. הקבוצה שתדע לעשות את השינויים הטובים בינואר ותדע למצוא מומנטום נכון בזמן הנכון תוכל לרוץ עד הסוף. יש כמה קבוצות שיכולות להתחרות על העלייה, נקווה שנהיה אחת מהן אבל הדרך עוד ארוכה".

מנגד, גם מאמן חדרה, רותם בר יוסף, לא היה מרוצה מהנקודה: "אנחנו ממש לא שמחים מהתיקו. אנחנו מגיעים לכל מגרש כדי לנצח ובאנו היום מול יריבה איכותית ומאומנת. לפני האדום שלהם גם היו לנו כמה הזדמנויות ולא הכרענו. אנחנו במגמה חיובית, יש דרך, אבל אנחנו רוצים לנצח".

רותם בר יוסף (שחר גרוס)רותם בר יוסף (שחר גרוס)

על הרצף הטוב ללא הפסד אמר: "יש לנו קבוצה טובה וחומר איכותי מאוד. יש פה מגוון של שחקנים, גם מבוגרים ומנוסים וגם צעירים ומוכשרים. אפשר לעשות יותר, אנחנו רוצים לקפוץ קדימה ולהכריע משחקים".

בר יוסף סיפר על ההזדמנות שקיבל: "אני מאוד שמח ומברך על ההחלטה שהם קיבלו. חיכיתי לזה, הקרבתי המון בשביל זה ואני שמח, אבל זה לא נותן כלום אם לא אמשיך ואוכיח על הדשא ואז ההזדמנויות יברחו. אני מודע לזה שהעונה הראשונה למאמן בליגה הלאומית היא הכי קריטית, אבל לשמחתי הקבוצה מצוינת ויש חומר שחקנים שאפשר לעשות איתו יופי של דרך".

שחקני הפועל חדרה מאוכזים (שחר גרוס)שחקני הפועל חדרה מאוכזים (שחר גרוס)

המאמן התייחס גם לעבודה עם המנהל המקצועי ניר קלינגר: "הוא איש מקצוע מדהים שעוזר לי המון. אנחנו עובדים בשיתוף פעולה מלא והוא מאוד עוזר לנו במערכת מבחינת המעטפת. אני מברך על שיתוף הפעולה הזה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */