יום שישי, 02.01.2026 שעה 13:14

שחר שגיב סיים במקום הרביעי בגביע העולם ביפן

הטריאתלט הישראלי הוביל בתחילת קטע הריצה במרחק הספרינט, אבל התעייף וחצה את קו הסיום 5 שניות בלבד מחוץ לפודיום. מקס סטודר השוויצרי ניצח בתחרות

|
שחר שגיב (פרטי)
שחר שגיב (פרטי)

שחר שגיב (30) הטריאתלט האולימפי הבכיר של ישראל, ממכבי תל אביב, סיים הלילה (שבת) במקום הרביעי בתחרות גביע העולם למרחק ספרינט, שכוללת 750 מטרים שחייה, 20 קילומטרים רכיבה על אופניים ו-5 קילומטרים ריצה, בתחרות השתתפו 65 טריאתלטים. המרוץ התקיים במזג אוויר גשום וכביש חלק במיאזאקי, יפן.

זוהי התחרות הרביעית השנה במסגרת גביע העולם, כשלפני הזינוק שגיב דורג במקום השישי. הישראלי פתח את התחרות בשחייה טובה, כשיצא מהמים במקום התשיעי, הוא שיפר מיקומים בחילוף הראשון ויצא לרכיבה כשהוא במקום הרביעי. ברכיבה הוא היה חלק מקבוצה גדולה שהובילה ויצא לחלק האחרון והמסיים, הריצה, כשהוא במקום הראשון.

בהקפה הראשונה של הריצה הוביל שגיב במקום הראשון ביחד עם עוד שלושה טריאתלטים. ב-500 המטרים האחרונים הוא נחלש במעט וסיים במקום הרביעי, חמש שניות מהפודיום. בסופו של דבר ניצח השוויצרי מקס סטודר, שהיה מדורג ראשון לפני התחרות. הטריאתלט הישראלי ממשיך מיפן לתחרות נוספת במרחק הספרינט, בדרום קוריאה, האחרונה לעונה זאת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */