יום רביעי, 14.01.2026 שעה 01:27

רשמית: אייזיאה בראון שוחרר מהפועל גליל עליון

הגארד האמריקאי סיים את החוזה הזמני שלו בקבוצה, והצפונים החליטו לא להאריך אותו. הגליל תמשיך עם ארבעה זרים עד חזרתו של ג'יילן בלייקס מהפציעה

|
גוני יזרעאלי (לילך וויס-רוזנברג)
גוני יזרעאלי (לילך וויס-רוזנברג)

הגארד האמריקאי אייזיאה בראון שוחרר מהפועל גליל עליון, לאחר שסיים את תקופת החוזה הזמני שלו. במועדון החליטו לא לחדש את החוזה וימשיכו עם ארבעה זרים עד לחזרתו של ג'יילן בלייקס מהפציעה בברכו. 

בראון, לו עבר בליגה ההונגרית, הפולנית והקפריסאית, הגיע לקבוצה מניו באסקט ברינדיזי, שמשחקת בליגה האיטלקית השנייה. הגארד העמיד בשלושת משחקי הליגה ששיחק בגליל ממוצעים של 9.0 נקודות, 0.7 אסיסטים ו-0.7 ריבאונדים למשחק. 

בהודעת המועדון נמסר: “הפועל "ריווליס" גליל עליון מביעה תודה והערכה לאייזאה בראון. אייזאה הצטרף אלינו לחודש ניסיון, ובסיומו הוחלט על סיום ההתקשרות. אנו רוצים להודות לאייזאה על הגישה המקצוענית, המחויבות והאופי הנהדר שהפגין מרגע שהגיע אל הגליל. מאחלים לו הצלחה רבה בהמשך דרכו המקצועית, ומודים לו על התקופה הקצרה במועדון".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */