יום ראשון, 07.12.2025 שעה 19:13
ליגה ספרדית 25-26
4020-4716ברצלונה1
3613-3215ריאל מדריד2
3513-3115ויאריאל3
3115-2816אתלטיקו מדריד4
2419-2515בטיס5
2416-1814אספניול6
2320-1516אתלטיק בילבאו7
2017-1315חטאפה8
1917-1815אלצ'ה9
1815-1315אלאבס10
1715-1314ראיו וייקאנו11
1724-2015סביליה12
1622-1915ריאל סוסיאדד13
1619-1614סלטה ויגו14
1523-1415ולנסיה15
1422-1515מיורקה16
1218-1214אוססונה17
1229-1315ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
926-1614לבאנטה20

"הדרבי עדיין כואב, זה לא היה רק עניין של גישה"

מאמן ריאל מדריד, צ'אבי אלונסו, לקראת המפגש מול קייראט בליגת האלופות היום ב-19:45: "לא מה שציפינו, אבל זה חלק מתהליך הלמידה". וגם: בלינגהאם

|
צ'אבי אלונסו  (ריאל מדריד)
צ'אבי אלונסו (ריאל מדריד)

ריאל מדריד מתכוננת למפגש מחר (שלישי, 19:45) מול קייראט אלמטי של דן גלזר ועופרי ארד, במסגרת המחזור השני של שלב הבתים בליגת האלופות. אחרי ההפסד בדרבי, המאמן צ’אבי אלונסו התייצב למסיבת העיתונאים ודיבר בכנות על מצב הקבוצה, היריבה הקזחית והצורך לחזור למסלול הניצחונות.

"יש סיבות מקצועיות, לא היינו בשיאנו” אמר אלונסו על התבוסה 5:2 בדרבי. “זה לא היה רק עניין של גישה. זה חלק מתהליך הלמידה. אנחנו כאן כבר 58 ימים, נכון? וככה זה. זה כאב, זה עדיין כואב, אבל עכשיו אנחנו חוזרים למצב ליגת האלופות".

על חוסר הגישה בדרבי: "אנחנו חייבים להמשיך הלאה. עברו 24 שעות, ועכשיו אנחנו חושבים על מה שצריך לעשות מחר, על ההרכב שיעלה. אנחנו לא רוצים לאבד נקודות".

על קייראט: "ראינו את המשחקים שלהם, מול סלטיק, מול ספורטינג... יש להם שלד מגובש, אפשרויות התקפה שונות. הם יודעים לשלב טוב, משחקים ישיר, יש להם דרך ברורה. הם צריכים להתחרות ברמה גבוהה. ניתחנו אותם גם כקבוצה וגם באופן אישי. לא הכרתי אותם יותר מדי, עכשיו אני מכיר הרבה יותר. ברור שיש דברים שמדאיגים אותנו; הם בליגת האלופות כי הם ראויים להיות שם. ספורטינג ניצחו אותם, אבל גם להם היו הזדמנויות. בבית, עם ההתלהבות... אנחנו צריכים להיות מוכנים”.

מאניטה היסטורית! 2:5 מוחץ לאתלטיקו בדרבי

על ההכנות למשחק: "לשחק טוב, ללחוץ טוב, להגן טוב, לתקוף טוב... עם הפורמה שלנו, עם מי שיעלה לשחק, זה יהיה משחק תחרותי. קייראט מאורגנת היטב ונמצאת במומנטום חיובי. נצטרך לקחת את זה ברצינות מהדקה הראשונה."

על הרוטציות: "אנחנו נתחיל עם 11 שחקנים, ואלה יהיו 11 שחקני ריאל מדריד. זו תהיה קבוצה תחרותית מול יריבה שעושה בכורה בליגת האלופות ותדרוש מאיתנו רמה גבוהה."

על המרחק מקזחסטן והלו״ז: "צריך לדעת להסתגל. שינינו קצת את המסלול הרגיל. מי שחכם, מסתגל הכי טוב. המשחק הזה הוא עוד משחק, בלי תירוצים."

על החיבור בחדר ההלבשה: "לא ראיתי חוסר בשיחות בין שחקנים, להפך, ראיתי שיש. וזה חיוני כדי לבנות תוכנית משחק ורוח קבוצתית. אנחנו בשלב הבנייה. אני לא יודע כמה זמן זה יימשך. לפעמים, כדי להתקדם צעד קדימה, צריך לחזור שני צעדים אחורה. אנחנו נשתפר."

על ג’וד בלינגהאם, שפתח בדרבי אחרי הפציעה הארוכה שעבר אך לא הציג יכולת טובה: "כל משחק מלמד אותי דברים. אני אוהב לנתח אותם, לראות מה הכנו ומה באמת יצא. עם השחקנים שיש לנו, אפשר לעשות כמה דברים שונים. אנחנו צריכים את ג’וד, את פדה ואלוורדה, את ארדה גולר... בדרבי זה לא יצא כמו שציפינו, אבל לקראת מה שמגיע, יש לנו הרבה אפשרויות".

על המחשבות אחרי הדרבי: "אני חושב שהתחושה צריכה להישאר 24 שעות, בין אם מנצחים ובין אם מפסידים. אחר כך בא הניתוח. זה לא היה רק עניין של גישה. זה גם קצב, היבטים טקטיים, מרכיבים במשחק. להגיד שזה רק גישה זה קצת פשטני. לא התחרינו כמו שצריך. עשינו את הניתוח ואנחנו נשתמש בזה. עכשיו, מצב ליגת האלופות".

על המשחק עצמו: "זה משחק בליגת האלופות. זה לא משנה מי היריבה או איפה המשחק, אנחנו רוצים לנצח. חשוב לפתוח טוב, כבר ניצחנו בבית, ועכשיו אנחנו רוצים לקחת נקודות גם בחוץ".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */