יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:33
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

רן קוז'וק: אי אפשר תמיד להסתמך על מזל

מאמן הפועל ב"ש לא התלהב לאחר ה-1:3 מול סכנין: "היו דברים במשחק ההגנה שלא עשינו". לקראת מכבי חיפה הוסיף: "היא חזקה מאוד, באים לכל משחק לנצח"

|
רן קוז'וק (מרטין גוטדאמק)
רן קוז'וק (מרטין גוטדאמק)

הפועל באר שבע המשיכה בפתיחת העונה המושלמת בליגת העל וחזרה למקום הראשון עם 1:3 מול בני סכנין, לה יש שלוש נקודות בלבד לאחר ארבעה מחזורים.

לאחר המשחק, מאמן המנצחת רן קוז’וק אמר: “אני מרוצה מהתוצאה וגם מיצירת המצבים שלנו, אבל לא רק משחק ההתקפה הוא חשוב.

“היו דברים במשחק ההגנה שלא עשינו טוב מול הפועל ירושלים ולא עשינו היום. אם אנחנו רוצים להיות במקום שאנחנו רוצים להיות צריך להבין את זה, כי אי אפשר תמיד להסתמך על מזל”.

שחקני הפועל באר שבע (מרטין גוטדאמק)שחקני הפועל באר שבע (מרטין גוטדאמק)

בנוגע לכמות השערים החריגה של קבוצתו והשינוי מאירופה: “אחרי המשחקים באירופה אני לא הייתי מודאג, אני יודע שיש פה הרבה איכות והיה ניתן לראות את זה במחצית הראשונה. על זה צריך משמעת טקטית ועבודה קשה ונתקדם קדימה”.

לקראת מכבי חיפה: “היא חזקה מאוד השנה, מאוד מאומנת ובעלת שחקנים מאוד טובים. אנחנו באים לכל משחק לנצח”.

מאמן סכנין שרון מימר אמר בפתיחת הראיון אחרי המשחק: “היה מרגש לראות את המופע של אוהדי באר שבע בהמנון, וכל הכבוד לאוהדי סכנין שכיבדו אותם”.

שרון מימר (מרטין גוטדאמק)שרון מימר (מרטין גוטדאמק)

בנוגע למשחק אמר: “במחצית הראשונה אם הייתה לנו קצת יותר איכות בחלק הקדמי היינו יכולים להפתיע אותנו, ספגנו שערים שקצת הורידו לנו את האוויר. הגענו למצבים, לא התבטלנו בטרנר ואני מאוד גאה בקבוצה. אנחנו עדיין בבנייה וחיבור של הקבוצה, מאוד מרוצה ממה שראיתי”.

לגבי הבעיות בבניית הסגל: “ההתחלה לא הייתה טובה: אנחנו משחק רביעי בליגה ויש פה שניים שלושה שחקנים שזה משחק ראשון שלהם, לא קל בלי הכנה, גביע הטוטו וכו’. בכל זאת אני גאה במה שבנינו פה, כשהסגל יהיה שלם והשחקנים ייכנסו לכושר תהיה קבוצה טובה”.

לקראת מכבי תל אביב בשבוע הבא: “זו הליגה שלנו, אלה אתגרים שאני אוהב ובשנים האחרונות הצלחתי לתת להם מדי פעם פייט. אני מאוד אופטימי בזכות השחקנים שלי, ננוח מהמשחק הזה ונתכונן לשבוע הבא”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */