פנדל מכריע של פרננדש הוביל את השדים האדומים לניצחון ליגה לראשונה העונה. גם אמבומו כבש. במקביל, טוטנהאם נכנעה 1:0 לבורנמות', סולומון לא שותף

אחרי המשחק המוקדם של צ’לסי בו גברה על פולהאם, המחזור השלישי בפרמייר ליג המשיך אתמול (שבת) עם ארבעה משחקים, כשבמוקד מנצ’סטר יונייטד השיגה ניצחון ראשון בליגה עם 2:3 על ברנלי, וטוטנהאם הפסידה לראשונה כשנכנעה 1:0 לבורנמות’. בנוסף, אברטון גברה 2:3 על וולבס במשחק נהדר וסנדרלנד ביצעה מהפך וניצחה 1:2 את ברנטפורד.
המאחרת תחת תומאס פרנק פתחה את העונה בצורה נהדרת עם שני ניצחונות רצופים, כולל אחד גדול על מנצ’סטר סיטי במחזור האחרון, אבל הפעם היא לא הזכירה את הקבוצה ששיחקה עד עתה, כשנכנעה 1:0 משער מהיר של אבנילסון במשחק שבו התוצאה אמנם משקרת, אבל לזכותה של בורנמות’ שהחמיצה רבות.
דקה 5, שער! בורנמות עלתה ל-0:1 מוקדם: טעות גדולה בהגנת טוטנהאם, שהותירה את אבנליסון פנוי ממסירה של מרקוס סנסי. החלוץ הצליח לבעוט כדור שפגע בבלם התרנגולים כריסטיאן רומרו וחדר אל הרשת.



זה הלך קשה מאוד עבור השדים האדומים, שהצליחו להשיג שלוש נקודות בפעם הראשונה העונה אחרי משחק שהיה בו הכל מהכל. היתרון הגיע משער עצמי של ג’וש קאלן, אבל לייל פוסטר השווה ושלח את המשחק לדקות משוגעות, כשדקה מאוחר יותר בריאן אמבומו כבש לראשונה.
היתרון החזיק תשע דקות בלבד, כשהפעם ג’יידן אנתוני דאג לאזן את תוצאת המשחק בדקה ה-66. אלא שאותו אנתוני גרם לפנדל עמוק בתוספת הזמן, אותו הפעם ברונו פרננדש המיר לשער ניצחון. במחצית הראשונה מתיאוס קוניה נפצע והוביל לדאגה רבה באולד טראפורד.
דקה 27, שער! מנצ’סטר יונייטד עלתה ל-0:1: כדור חופשי של ברונו פרננדש מצא את ראשו של קאסמירו, שנגח למשקוף. הכדור החוזר פגע בג’וש קאלן, מרטין דוברבקה ניסה להציל מהקו ברגע האחרון, אבל הזמזם זימזם ונתן לשדים האדומים שער יתרון.



דקה 55, שער! ברנלי מצאה את הרשת: כדור עומק של יאקוב ברון לארסן מצא את רגלו של לייל פוסטר, כשהחלוץ הצליח להתגנב בין הבלמים של מנצ’סטר יונייטד כדי להשוות.


דקה 57, שער! היתרון חזר למנצ’סטר יונייטד: זה היה מהיר! היתרון שב לרובן אמורים ושחקניו, אחרי שדיוגו דאלוט פרץ לרחבה ושחרר כדור רוחב כדי למצוא את בריאן אמבומו, שחגג שער ראשון במדים החדשים, ושער שדה ראשון לקבוצה העונה.


דקה 66, שער! ברנלי שוב השוותה! 2:2: ג’יידון אנתוני החזיר את הקבוצה שלו למשחק אחרי הצליח לשגר את הריבאונד לרשתו של אלטאיי באיינדיר, כשבעט למרכז הרשת.



דקה 90+7, שער! מנצ’סטר יונייטד עם שער דרמטי: אמאד דיאלו הוכשל ברחבה על ידי כובש שער השוויון, ג’יידון אנתוני, ואל הנקודה הלבנה ניגש ברונו פרננדש, שכבש בדיוק רב לפינה השמאלית התחתונה של מרטין דוברבקה.



הטופיז עם פתיחת עונה חלומית שעליה מנצח הרכש הגדול שלה, ג’ק גריליש. אחרי הניצחון על ברייטון במחזור הקודם, האורחת המשיכה גם מול הזאבים, כשגריליש אמון על שני בישולים. בטו היה הראשון ליהנות מהקיצוני כשכבש מקרוב, אחר כך קירנן דוסברי הול מצא את אילימן אנדיאיי שהכפיל והמבשל זכה גם לכבוש, אחרי עוד מסירה גדולה של גריליש. וואנג הי-צ’אן ורודריגו גומש כבש בצד השני.
דקה 7, שער! אברטון עלתה ליתרון: חילופי מסירות של הטופיז הובילו את הכדור אל ויטאלי מיקולנקו, שהגביה לרחבה ומצא את ג’ק גריליש. הרכש הנוצץ של אברטון שלח נגיחה רוחבית שהגיעה אל בטו שמקרוב הכניע את שוער וולבס בדרך ל-0:1.



דקה 22, שער! וולבס חזרה למשחק והשוותה ל-1:1: אחרי שני מחזורים וקצת, הזאבים מצאו את הרשת. זאת בזכות מסירת רוחב גדולה של מרשל מונטסי אל וואנג הי-צ’אן, שניצל חולמנות גדולה בהגנת האורחת כדי להכניע את ג’ורדן פיקפורד ולהשוות את התוצאה.



דקה 33, שער! היתרון שב אל אברטון שעלתה ל-1:2: איזו התקפה מופלאה של האורחת! מסירה רדפה מסירה והגיעה אל קירנן דוסברי הול, שרץ לרחבה אחרי כדור עומק קצר של גריליש. שחקן הרכש מצ’לסי הוציא רוחב, אל כובש השער הראשון בטו, שפתח רגליים ומאחוריו חיכה אילימן אנדיאיי שמול שער נקי כבש את השני של קבוצתו.



דקה 55, שער! אברטון עלתה ל-1:3: עוד גול יפהפה של הטופיז! ג’ק גריליש הקפיץ לקירנן דוסברי הול לשטח, והקשר בנגיעה שיגר פצצה לרשת של חוסה סה, שנותר חסר אונים לבעיטה של האנגלי.


דקה 79, שער! וולבס צימקה ל-3:2: רודריגו גומש קיבל מסירה מדיוויד מולר וולפה, השתלט על הכדור בתוך הרחבה והכניע את ג’ורדן פיקפורד מקרוב.


העולה החדשה הצליחה לבצע מהפך אדיר, עם שער דרמטי עמוק בדקות הסיום, אחרי שהיו בפיגור במשחק גדול. בפתיחה, שער של דאנגו אוואטרה נפסל בגלל נבדל, כשקווין שאדה החמיץ בהמשך פנדל. הגול של ברנטפורד הגיע בסופו של דבר דרך איגור טיאגו, שמצא את הרשת בפעם השנייה העונה, אך פנדל מדויק של אנצו לו פה ובדקה ה-96, ווילסון איסידור דאג למהפך הגדול.
דקה 22: ברנטפורד כבר הצליחה לעלות ליתרון, כשהקפטן נתן קולינס מצא במסירת אמן את הרכש הגדול של הדבורים, דאנגו אוואטרה, שהצליח לרוץ עד לשער ולכבוש, אלא שלאחר בדיקה הגול נפסל בטענת נבדל.

דקה 59: קווין שאדה ניגש אל הנקודה הלבנה אחרי שריינילדו הכשיל ברחבה את נתן קולינס, אבל הקשר הגרמני המוכשר החטיא את הפנדל, אותו בעט לגופו של קמאר רופס.

דקה 77, שער! איגור טיאגו העלה את ברנפורד ליתרון: החלוץ הברזילאי נכנס לרחבה אחרי מספר מסירות באגף הימני, וקיבל הגבהה מדודה מפרנק אונייקה, כשמתוך אזור רחבת החמש מצא את הרשת.



דקה 82, שער! סנדרלנד השוותה ל-1:1: הפעם ריקו הנרי הכשיל בצד השני של המגרש ושלח את הקשר הצרפתי, אנצו לו פה, לנקודה הלבנה, כשמשם הוא לא התבלבל והצליח לאזן את התוצאה.



דקה 90+6, שער! מהפך אדיר לסנדרלנד, שעלתה ל-1:2: גרניט ג’אקה הכניס הגבהה נמוכה לרחבה, והחלוץ ווילסון איסידור התחבר לכדור בצורה נפלאה, שלח בעיטה לפינה השמאלית ודאג להפוך את התוצאה.

