יום רביעי, 17.12.2025 שעה 22:52

קרלוס אלקראס חגג בדרבי הספרדי ועלה לגמר

הכוכב הצעיר ניצח 6:7(2), 4:6 את דוידוביץ' פוקינה בן ארצו והבטיח את מקומו בגמר טורניר מונטה קרלו היוקרתי. ממתין למנצח בין דה מינור למוסטי

|
קרלוס אלקראס (רויטרס)
קרלוס אלקראס (רויטרס)

גם מול פרנסיסקו סרונדולו וגם מול ארתור פילס היה נדמה שקרלוס אלקראס בדרך לעוד הפסד מאכזב, אולם בשני המקרים הוא יצא מבור גדול והפך בדרך לניצחון. היום (שבת) בחצי גמר טורניר מונטה קרלו הוא כבר היה חד ועוצמתי מההתחלה ולא נקלע לבור של מערכה – ניצח 6:7(2), 4:6 את אלחנדרו דוידוביץ’ פוקינה.

כאמור, קרליטו שמחפש את התואר השני שלו השנה עם פתיחת עונת החימר, חגג בדרבי הספרדי מול המדורג 42 בעולם, שהרשים מאוד עד לשלב הנוכחי. אלקראס הפגין יכולת טובה, הרבה אופי בשובר השוויון של הסט הראשון, ומעל לכל סיפק חבטת פורהנד אחת יוצאת דופן עם מעל מהירות של 160 קמ”ש.

בגמר אלקראס (3 בעולם) ימתין למנצח בין לורנזו מוסטי לאלכס דה מינור, כשהתקווה של הספרדי הצעיר היא כמובן להגיע לטורניר הבית בברצלונה (מתחיל בשבוע הבא) במומנטום מצוין אחרי זכייה ולקראת כמובן הרולאן גארוס היוקרתי שיתחיל בסוף החודש הבא.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */