יום שלישי, 23.12.2025 שעה 07:58

תומר מרגלית אלופת אירופה בריקוד זוגות

לאחר שזכתה בתחרות היחידים, רקדנית כיסאות הגלגלים קטפה את המקום הראשון יחד עם אוראל כלאף ואמרה: "מקדישים את הניצחון למשפחות, חיילים ולחטופים"

|
תומר מרגלית ואוראל כלאף (קרן איזיקסון)
תומר מרגלית ואוראל כלאף (קרן איזיקסון)

אמש (שבת) זכו תומר מרגלית ואוראל כלאף במקום הראשון בתחרות הזוגות המשולבת (רקדן בכיסא גלגלים ורקדן עומד ללא מגבלה) באליפות אירופה בריקודים בכיסאות גלגלים.

השניים, חברי בית הלוחם תל אביב, המתאמנים עם המאמנת והכריאוגרפית ילנה פייטליכר, רקדו לצלילי השיר "הגשם של אוקטובר".

בסיום סיפרו בהתרגשות שהרבה מן המשתתפים שאלו על משמעות הריקוד והתלבושות, מה שאיפשר להם לספר את סיפורם של החטופות והחטופים. "אנחנו מקוים כי עד אליפות העולם יחזרו כולם הביתה ולא יהיה צורך לעשות הסברה", אמר אוראל.

תומר מרגלית ואוראל כלאף (קרן איזיקסון)תומר מרגלית ואוראל כלאף (קרן איזיקסון)

מרגלית: "זה הריקוד הכי מרגש שהיה לנו. מקדישים את הניצחון לכל המשפחות, לכל החיילים, לכל החטופים".  

תומר, שהופיעה בתפקיד מרכזי בטקס הפתיחה של המשחקים הפראלימפיים בפריז, זכתה כבר ביום שישי במקום הראשון בקטגורית הסגנונות ביחידים ('סינגל') כשעל אותה במה מתחרות רקדניות נוספות, כולן רוקדות באותו סגנון. באותה קטגוריה זכתה ויטל זינגר, גם היא חברת בית הלוחם ת"א וחניכתה של פייטליכר, במדליית הארד.

בקטגורית הריקוד האישי, (בניגוד לתחרות הסגנונות, כל רקדן בוחר את המוזיקה והסגנון שלו ורוקד לבדו על הבמה), שהתקיימה גם היא אתמול, זכתה תומר במקום השני, וויטל במקום החמישי. מיטל וקס (קלאס 2) זכתה במקום הרביעי.

היום תתקיים תחרות זוגות נוספת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */