יום חמישי, 25.12.2025 שעה 19:49

סהר עידן סיים רביעי באליפות אירופה באופניים

רוכב האופניים היה טוב ברוב המקצים, אך במרוץ האחרון השיג נקודה אחת, מה שגרם לו להישאר מחוץ לפודיום. מאמנו: "מגיעים לעשרת הגדולים, זה מעודד"

|
סהר עידן  (UEC)
סהר עידן (UEC)

בצל פרשת התלונה נגד המאמן סטיב מקיואן ובלי שניים מהרוכבים המובילים אורי בש דובינסקי ועמית קינן - נבחרת הנוער ברכיבת אופני מסלול סיימה אמש (ראשון) את אליפות אירופה בגרמניה עם רוכבים ורוכבות שהתברגו בטופ 10 האירופאי בחמישה מקצים שונים.

התוצאה המשמעותית ביותר בתחרות הייתה של סער עידן שסיים במקום הרביעי במקצה האומניום. האומניום הוא ה"קרב רב" של האופניים, בו המתחרים רוכבים בארבעה מקצים שונים לאורך יום תחרויות מלא ומתיש. עידן החל את היום בצורה טובה במקצה הסקראץ', אותו סיים במקום השני ומיד אחריו כבש את מקצה הטמפו כאשר סיים במקום הראשון בפער גדול.

בשלב זה הוביל עידן את התחרות לפני מקצה האלימינציה, אותו סיים במקום התשיעי וירד למקום השני הכללי. במרוץ האחרון של היום כבר אזלו כוחותיו ובמרוץ הנקודות הוא הצליח להשיג נקודה אחת, מה שהוריד אותו למקום הרביעי הכללי בתחרות, בסך הכל שלוש נקודות מהפודיום.

"מרוץ האומניום הוא מרוץ הסיבולת היוקרתי ביותר בתחרויות המסלול", אמר המאמן אור דיין שליווה את הנבחרת בתחרות במקומו של סטיב מקיואן. "היכולת של סער להתעלות ולהגיע למקום הרביעי, וכמעט לעמוד על הפודיום, מעידה על היכולות הקיימות בנבחרת. רכיבת מסלול היא ענף חדש יחסית בישראל והעובדה שכבר אנחנו מצליחים להגיע לעשרת הגדולים בחמישה מקצים שונים מעודדת אותנו מאוד".

מעבר להצלחה באומניום, רשמה הנבחרת גם הצלחה במקצים הבודדים, כאשר סער עידן סיים במקום השביעי במקצה הסקראץ' ובמקום העשירי באלימינציה, ותמר בצלאל סיימה במקום השמיני באלמינציה ובמקום התשיעי בסקראץ'.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */